AЛУМИНИУМСКА ВРАТА

AЛУМИНИУМСКА ВРАТА

Специјализирана за алуминиумски производи

ERREKA произведува и испорачува висококвалитетни комерцијални врати од алуминиум што ја зголемуваат безбедноста и пристапноста на вашите простории.

Нашите врати се дизајнирани за објекти како што се: продавници, канцеларии, хотели, училишта, болници и многу повеќе.

Како прво, нашиот внимателно креиран дизајн ќе го заштити вашиот објект. За да ги исполниме најстрогите барања, ние сме во можност да произведеме врати до 2,5 m височина.

Карактеристики на алуминиумските врати на Erreka

Сите наши алуминиумски врати имаат дел од рачката и праг од врата со одредена висина направена за да спречат падови и повреди.

Нашите комерцијални врати од алуминиум можат да се инсталираат заедно со системот за автоматско отворање серија ERREKA PREMIS.

Конечно, опциите за комерцијални врати од алуминиум вклучуваат: еднострано стакло / двојно застаклено калено или ламинирано безбедносно стакло, алуминиумски панели или панели на Louvre.

ЕРРЕКА има дополнителна опрема, излез за итни случаи и многу повеќе.

Aluminijumska vrata

PREUZMITE BROŠURU NAŠIH ALUMINIJUMSKIH VRATA KLIKOM NA DUGME

ERREKA AЛУМИНИУМСКА ВРАТА ИНФОРМАЦИИ

Автоматските врати и излози на ERREKA ви нуди комплетна услуга за инсталација, вклучувајќи технички совети за продажба и поддршка за дизајн, до монтажа на лице место.

ЕРРЕКА ќе спроведе целосен преглед на локацијата за да се осигура дека инсталацијата ќе одвива непречено и дека сите непредвидени проблеми ќе бидат решени во рана фаза на работите. По направените истражувања, проектот ќе биде предаден на нашиот тим за цртање CAD.

Нашата цел е да го инсталираме вашиот автоматски систем на врата во рок од неколку дена (во зависност од обемот на работа) со цел да ви одземеме минимално време од вашата работата и да гозадржиме максималниот бројот на клиенти и непречено движење.

Ние сме исто така во состојба да ја извршиме нашата работа после вашето работно време со цел да ги исполниме барањата на вашата продавница или компанија. Монтажерите на ERREKA се целосно обучени според стандардите BS 7036 / EN16005 и во согласност со CITB. Покрај тоа, нашите монтери се квалификувани ADSA и имаат квалификација за CSCS.

ЕРРЕКА има сериозен пристап кон безбедноста при работа и ја обезбедува безбедноста на своите вработени. ERREKA доби акредитација од Safecontractor, Constructionline, Ekor & CHAS за својата посветеност на здравствените и безбедносните резултати. Safecontractor, Constructionline, Ekor & CHAS се водечки програми за акредитација на трети лица кои препознаваат многу високи стандарди во управувањето со здравството и безбедноста меѓу договорите во Велика Британија.

Сите наши производи за автоматски врати се достапни преку мрежна продажба и апликација iOS. Нашата продавница е дизајнирана и ви овозможува да прегледувате производи, од автоматски крилни врати и автоматски лизгачки врати до сензори и безбедност, контрола на пристап и сродни производи, вклучително и резервни делови ERREKA и PREMIS. Сите само неколку кликања подалеку од вас. Автоматските врати и излозите на продавниците на ERREKA нудат широк спектар на услуги кои ќе ви помогнат во вашиот бизнис, вклучувајќи техничка поддршка, техничка брошури и прирачници.

ERREKA обезбедува 12-месечна гаранција за сите нови системски инсталации и надградби. Периодот на гаранција започнува од денот на инсталацијата.

Изведувачот или компанијата за алуминиум не ја задржува гаранцијата освен ако не е поинаку договорено.

Што опфаќа гаранцијата?

  • Нови инсталации: Сите делови и работа на лице место поради откажување на производот или оштетување на инсталацијата кои не се резултат на неправилна илипогрешна употреба или вандализам.
  • Резервни делови: Замената на деловите за кои се установи дека се дефектни. Овие делови ќе бидат заменети бесплатно и ќе бидат гарантирани дополнителни 3 месеци или додека истече оригиналниот гарантен рок, кој и да е подолг. Гаранцијата ќе биде неважечка ако стоката или деловите се испорачуваат од кое било лице / фирма, освен компанија или соодветно овластен оператор, или ако купувачот злоупотреби или запоставува стока или ги користи освен вообичаена комерцијална или индустриска употреба.

Што не е опфатено со гаранцијата?

  • Вандализам
  • Злоупотреба на корисници – Злоупотреба или запоставување
  • Батерии во случај на случајно оштетување / замена
  • Подесувања и сервисирање

За време на инсталацијата на производот, ERREKA ќе инсталира автоматски отвори за врати што ќе работат во согласност со препораките на BS7036 EN16005 за зони за активирање и безбедност. После тоа, се издава сертификат за завршување на инсталацијата на вратите на ERREKA, при што дополнително ќе се наплаќа секоја идна интервенција (активирање на сензори, безбедносни сензори или прилагодување на брзината) што не е дел од грешката на системот.

Видете повеќе:

Automatska klizna vrata

Автоматска клизна врата

Automatska krilna vrata

Автоматска крилна врата

Rotirajuca vrata

Ротирачка врата

Алуминиумски излог

Staklena vrata bez okvira

Стаклена врата без оквир