ПОЧЕТНА

АВТОМАТСКИ СИСТЕМИ ЗА КАПИИ И ВРАТИ

Автоматските системи за капии и врати од компанијата Erreka претставуваат производи  со најголем квалитет и се погодни за различни клизни врати и крилни системи. Запознајте се со нашата компанија, погледнете го асортиманот на производи  и одберете квалитет.

АВТОМАТСКА ВРАТА

Automatska klizna vrata

Автоматска клизна врата

Automatska krilna vrata

Автоматска крилна врата

НАЈБАРАНИ ВИДОВИ НА ПРОИЗВОДИ

ikona krilne kapije

Мотори за крилни капии

Garazna vrata

Мотори и пратечки елементи за гаражна врата

Segmentna garazna vrata

Мотори за сегментна гаражна и индустриска врата

Најбарани производи

Automatska klizna vrata

Автоматската клизна врата

Автоматската клизна врата може да се прилагоди на било која инсталација, што овозможува да во вашите простории може да се вгради лесно и несметано, без обзир на вашите барања.

Акциски понуди

Automatska klizna vrata

Автоматската клизна врата

ERREKA Автоматската клизна врата може да се прилагоди на било која инсталација, што овозможува да во вашите простории може да се вгради лесно и несметано, без обзир на вашите барања.

ЗОШТО ДА ГИ ОДБЕРЕТЕ НАШИТЕ АВТОМАТСКИ СИСТЕМИ?

ЕРРЕКА ТИМОТ Е СОСТАВЕН ОД ВИСОКО КВАЛИФИКУВАНИ И ЕФИКАСНИ СТРУЧЊАЦИ, КОИ КРЕИРААТ И ИЗРАБОТУВААТ НАЈКВАЛИТЕТНИ ПРОИЗВОДИ ЗА ВАШИТЕ ОБЈЕКТИ.

Нашите автоматски системи за капии и врати претставуваат најнапредни системи за обезбедување, изработени со помош на посебна технологија на нашата компанија. Покрај тоа што се функционални, нашите производи воедно со својата елеганција ги задоволуваат и сите естетски стандарди. Нудиме широк асортиман на производи наменети за различни видови капии, гаражни и влезни врати.

Нашиот тим од професионалци задолжен е за комлетниот производ – водиме сметка за дизајнот, производството, доставата, а тука сме и за техничка поддршка и сервис по потреба.

БЛОГ

EРРЕКА – ЛИДЕР НА ПАЗАРОТ ЗА АВТОМАТСКА КЛИЗНА ВРАТА

Составено по ваша мера Со автоматската клизна врата произведувачот ERREKA ви овозможува вашиот објект да изгледа совршено. Вратата може да се прилагоди на било која инсталација, што овозможува во вашата просторија да може да се примени лесна, непречена монтажа, без оглед на вашите барања. CAD – Планирање на вашиот проект За да може да им [...]

ЕРРЕКА ГАРАЖНА ВРАТА – СИГУРНОСТА И КВАЛИТЕТОТ НА ПРВО МЕСТО

Erreka е еден од лидерите за производство и инсталација на гаражни врати. Erreka моторите за гаражни врати претставуваат практично решение и автоматизација, како за вашите приватни, така и за заедничките станарски гаражи, работните простории или објекти за други потреби. Сигурноста и квалитетот на прво место Гаражната врата ја движат мотори со високи перформанси. Сето тоа прави [...]