FILLIMI

SISTEME AUTOMATIKE PËR PORTA DHE DYER

Sistemet automatike të portave dhe dyerve të Erreka janë produkte me cilësi të lartë, të përshtatshme për dyer rrëshqitëse të ndryshme dhe sisteme të varur. Njihuni me kompaninë tonë, shikoni në gamën e produkteve dhe zgjidhni cilësinë.

ERREKA DERË AUTOMATIKE

Automatska klizna vrata

DERË RËSHQITËSE AUTOMATIKE

Automatska krilna vrata

DERË ME KRAH AUTOMATIK

Automatska rotirajuca vrata BIRA

DYER AUTOMATIKE RROTULLUESE

PRODUKTET MOST SHUM DITUAR

ikona krilne kapije

MOTOR PËR PORTAT ME KRAH

Garazna vrata

MOTORË PËR PORTA ME KRAH

Segmentna garazna vrata

MOTORË PËR GARAZHË SEGMENT DHE SYER INDUSTRIALE

Parking Rampe

Barrierat e parkimit

PRODUKTET MOST SHUM DITUAR

Automatska klizna vrata

DERË RËSHQITËSE AUTOMATIKE

Dyert rrëshqitëse automatike janë të diyajnuara që të mundësojnë përdrim efikas në ndërtesa të larta, objekte, markete, hotele dhe aeroporte. Mirëpo edhe për objekte afariste, restorante, postë etj.

OFERTA SPECIALE

PSE TË ZGJIDHNI SISTEMET TONA AUTOMATIKE?

EKIPI ERREKA ËSHTË PËRBËRË PREJ EKSPRETËVE, TË CILËT KRIJONË DHE PUNOJNË PRODHIM CILËSOR TË PRODUKTEVE PËR OBJEKTET TUAJA

Sistemet tona automatike të portave dhe dyerve përfaqësojnë sistemet më të përparuara të sigurisë, të bëra me ndihmën e teknologjive speciale të kompanisë sonë. Përveç që janë funksionale, produktet tona plotësojnë të gjitha standardet estetike me elegancën e tyre. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve të destinuara për lloje të ndryshme të portave, garazhit dhe dyerve të hyrjes.

Ekipi ynë i profesionistëve është përgjegjës për produktin e plotë – ne kujdesemi për projektimin, prodhimin, shpërndarjen, dhe jemi gjithashtu atje për mbështetje teknike dhe shërbim sipas nevojës.

Tekste dhe këshilla në blog

ERREKA – LIDER NË TREGUN PËR DYER RRËSHQITËSE AUTOMATIKE

Përshtatur sipas nevojave Tuaja Dyert automatike rrëshqitëse ERREKA do ta bëjnë objektin tuaj të shkëlqejë. Dera mund të përshtatet për çdo instalim, i cili na lejon të aplikojmë instalim të lehtë, pa pengesa në ambientet tuaja, pavarësisht nga kërkesat tuaja. CAD - Planifikimi i projektit tuaj Për t'i ndihmuar arkitektët të zgjedhin dyert e duhura, [...]

DYERAT E GARAZHVE ERREKA – SIGURIA DHE CILËSIA NË VEND TË PARË

Erreka është një nga drejtuesit në prodhimin dhe instalimin e dyerve të garazhit. Motorët e dyerve të garazhit Erreka janë një zgjidhje praktike dhe automatizimi si për garazhet e qiramarrësve tuaj private ashtu edhe të përbashkëta, lokalet afariste apo ndërtesat me qëllime të veçanta. Siguria dhe cilësia vijnë së pari Dyert e garazhit mundësohen nga [...]