ULTRA 6M

230Vac pengesë për përdorim rezidencial, industrial dhe përdorim tjetër deri në 6m gjerësi të barrierës

Categories: ,

Description

230Vac pengesë për përdorim rezidencial, industrial dhe përdorim tjetër deri në 6m gjerësi të barrierës

 • Gjerësia deri në 6m
 • Faktori i lartë i përdorimit
 • Siguria. Zbulimi i kryqëzimit
 • Funksionim i saktë me kodues
 • limitelsat elektromekanikë të kufirit
 • Fillimi i butë makanik dhe ndalesa e butë
 • Dritat LED në bum si opsionale

Pajisjet e rekomanduara:

Me një sërë dritash

 • 1 bateri me panel kontrolli ULS6ECD
 • 1 tetëkëndësh AUL01
 • 1 shirit i kuq AUL03
 • 1 grup dritash AUL05
 • 1 fotocelë FT06
 • 1 marrës IRRE2-250
 • 2 transmetues IRIS-IR02

Me një sërë dritash

 • 1 bateri me panel kontrolli ULS6ECD
 • 1 tetëkëndësh AUL01
 • 1 shirit i kuq AUL03
 • 1 llambë LUMI ndezëse
 • 1 fotocelë FT06
 • 1 marrës IRRE2-250
 • 2 transmetues IRIS-IR02