SKY

Motori njëfazor 2230Vac dhe motori trefazor 400Vac për dyert seksionale të garazhit deri në 50m²

Description

Motor njëfazor 2230Vac dhe motor trefazor 400Vac për dyert seksionale të garazhit deri në 50m²

 • Motor për dyer seksionale deri në 50 m2
 • Goditja e drejtpërdrejtë e boshtit prej 025,4 mm
 • Çelësuesit e kufirit elektromekanikë
 • Zbatim i fuqishëm me motorë trefazorë
 • Bashkë me vaj ingranazhi i mbrojtur

Pajisjet e rekomanduara:

Motor 230Vac

 • 1 motor SK110C
 • 1 panel kontrolli VIVO-M101PT
 • 1 marrës IRRE2-250
 • 2 transmetues IRIS-IR02

Motor 400Vac

 • 1 motor SK130C
 • 1 panel kontrolli VIVO-T101
 • 1 marrës IRRE2-250
 • 2 transmetues IRIS-IR02