RINO INVERTER

230 Vac motor për portat rrëshqitëse deri në 1000 Kg.
Karakteristika e re kryesore RINO-I është integrimi i paneleve më të fundit të kontrollit me teknologjinë INVERTER.

Categories: ,

Description

230 Vac motor për portat rrëshqitëse deri në 1000 Kg.

Karakteristika e re kryesore RINO-I është integrimi i paneleve më të fundit të kontrollit me teknologjinë INVERTER.

 • Tensioni, frekuenca dhe rregullimi i energjisë
 • Konsumi i energjisë është i optimizuar.

PRFITIMET KRYESORE T T TEKNOLOGJIS IN INVERTER

 • Kontrolli i shpejtësisë dhe ndalesa e butë.
 • Kontrolli i shpejtësisë nga 9.1 m / min në 18 m / min
 • Performanca e lartë me një cikël detyre mbi 50%.

Përparësitë e MOTORIT RINO-I

 • Paneli i kontrollit të integruar
 • Sistemi i sigurisë së koduesit garanton kontrollin e funksionimit të dyerve.
 • Zbulimi i pengesave përmes intensitetit të punës
 • Ndërprerësit e kufirit magnetik.
 • Kontrolli manual i cilindrit

Pajisjet e rekomanduara:

 • 1 motor me panel kontrolli RIS1000EIC
 • 1 fotocelë FT06
 • 1 marrës IRRE2-250
 • 2 transmetues IRIS-IR02
 • 1 llambë LUMI ndezëse