RINO INVERTER

230 Vac мотор за клизна капија до 1000 кг.

Новата RINO-I главна карактеристика се интеграција најнови контролни панели со INVERTER технологија.

Категорија

Опис

230 Vac мотор за клизна капија до 1000 кг.

Новата RINO-I главна карактеристика се интеграција најнови контролни панели со INVERTER технологија.

 • Регулација на напонот, фрекфенција и јачина.
 • Потрошувачката на енергија е оптимизирана.

ГЛАВНИ ПРЕДНОСТИ НА INVERTER ТЕХНОЛОГИЈАТА

 • Регулација на обртаи и меко запирање.
 • Регулација на брзина од 9,1м/мин до 18м/мин
 • Високи перформанси за работен циклус над 50%.

ПРЕДНОСТИ НА МОТОРОТ RINO-I

 • Вградена контролна табла
 • Сигурносен систем на енкодерот гарантира контрола на работата на вратата.
 • Откривање на препреките преку интензитетот на работата.
 • Магнетни гранични прекинувачи.
 • Рачно управување со цилиндар

Препорачана опрема:

 • 1 мотор со контролна табла RIS1000EIC
 • 1 фотоќелија FT06
 • 1 приемник IRRE2-250
 • 2 предаватели IRIS-IR02
 • 1 трепкачка лампа LUMI