DOLFIN

Електромеханички мотор за клизна капија до 400kg.

Категорија

Опис

Електромеханички мотор за клизна капија до 400kg.

  • Оператор на каишот
  • Иновативен оператор со вграден каиш од 6,5 метри
  • Нема употреба на rack
  • Нема употреба на крајни склопки
  • LCD екран
  • Вграден простор за резервна батерија