BLOG

Blog

Lexoni lajmet më të fundit nga bota e sistemeve automatike, si dhe këshillat tona për rregullimin e objekteve tuaja me porta dhe rampa të motorizuara.
Vazhdoni me risitë.

ERREKA – LIDER NË TREGUN PËR DYER RRËSHQITËSE AUTOMATIKE

Përshtatur sipas nevojave Tuaja Dyert automatike rrëshqitëse ERREKA do ta bëjnë objektin tuaj të shkëlqejë. Dera mund të përshtatet për çdo instalim, i cili na lejon të aplikojmë instalim të lehtë, pa pengesa në ambientet tuaja, pavarësisht nga kërkesat tuaja. CAD - Planifikimi i projektit tuaj Për t'i ndihmuar arkitektët të zgjedhin dyert e duhura, [...]

DYERAT E GARAZHVE ERREKA – SIGURIA DHE CILËSIA NË VEND TË PARË

Erreka është një nga drejtuesit në prodhimin dhe instalimin e dyerve të garazhit. Motorët e dyerve të garazhit Erreka janë një zgjidhje praktike dhe automatizimi si për garazhet e qiramarrësve tuaj private ashtu edhe të përbashkëta, lokalet afariste apo ndërtesat me qëllime të veçanta. Siguria dhe cilësia vijnë së pari Dyert e garazhit mundësohen nga [...]

ROLO DERA E GARAZHIT DHE DERA SEGMENTE E GARAZHIT – PËRPARËSIA DHE DALLIMI. CILËN DO E ZGJIDHNI?

Siguria është përparësia jonë Siguria e objektit është përparësia kryesore të cilës i kushtojmë vëmendje të veçantë. Kur zgjedh një derë garazhi, një profesionist duhet t'i kushtojë vëmendje përparësive të derës para instalimit. Kur zgjidhni një derë garazhi që siguron një nivel të lartë sigurie, Dyert e Garazhit Rrotullues dhe Dyert e Garazheve të Segmentit [...]