ERREKA – LIDER NË TREGUN PËR DYER RRËSHQITËSE AUTOMATIKE

Përshtatur sipas nevojave Tuaja

Dyert automatike rrëshqitëse ERREKA do ta bëjnë objektin tuaj të shkëlqejë. Dera mund të përshtatet për çdo instalim, i cili na lejon të aplikojmë instalim të lehtë, pa pengesa në ambientet tuaja, pavarësisht nga kërkesat tuaja.

CAD – Planifikimi i projektit tuaj

Për t’i ndihmuar arkitektët të zgjedhin dyert e duhura, ne përpiqemi të sigurojmë informacion të saktë për të gjitha produktet tona në formatin CAD, në mënyrë që t’i zbatoni ato në planifikimin e mëtutjeshëm. Së bashku me hartimin e hyrjes në një ndërtesë për të përmbushur nevojat e klientëve, arkitektët luajnë një rol të rëndësishëm në specifikimin dhe zgjedhjen e zgjidhjeve praktike, të dizajnuara mirë të sigurisë. Qëllimi ynë është të ndihmojmë partnerët tanë të gjejnë zgjidhje të nivelit të hyrjes që lidhin në mënyrë efektive nevojat e klientit me dëshirat e tyre të projektimit.

 

Përdorim

Dyert automatike të rrëshqitjes ERREKA të gjeneratës së re janë bërë për trafik të rëndë këmbësorësh, si në (supermarkete, hotele, aeroporte, spitale), ashtu edhe në ndërtesa / objekte të vogla dhe të mesme (zyra, farmaci, zyra postare, banka, restorante). Karakteristikat më të rëndësishme të sistemeve tona të dyerve rrëshqitëse janë lëvizja e tyre e qetë gjatë hapjes dhe mbylljes, plus stabiliteti me instalim të shpejtë.

Ju mund ta shihni listën e disa prej klientëve tanë në lidhjen RRETH NESH

Nëse keni pyetje shtesë, ndjehuni të lirë të na kontaktoni.