SERIVSIM

SHËRBIMI I DYQEVE TË GARAZHIT, MOTORET GJITHA DHE SISTEMET AUTOMATIKE

Ekipi i profesionistëve Erreka është atje nëse keni nevojë për shërbimin e dyerve të garazhit, portave dhe sistemeve të tjera automatike. Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar nëse keni ndonjë problem me funksionimin e sistemit, si dhe për shërbimet e shërbimit të rregullt që rekomandohet për portat dhe pajisjet e automatizmit.

Shërbim efikas motorik për portat, dyert dhe sistemet e tjera automatike

Ekipi Erreka kryen çdo servisim në një mënyrë shumë efikase. Nëse keni një problem me elektronikën – ne do ta rregullojmë ose zëvendësojmë atë, nëse produkti është i dëmtuar – do të sigurohemi ta rivendosim atë në shkëlqimin dhe funksionin e tij origjinal. Vetëm varet nga ju që të na kontaktoni për shërbimin e motorit për portat, dyert, rampat e parkimit, si dhe sisteme të tjera automatike me të cilat pajisja juaj është e pajisur, dhe për të ekspozuar problemin tuaj tek ne.

Shërbimi i dyerve të garazhit

A keni vënë re që dera juaj e garazhit mbyllet më ngadalë? A mendoni se do të dështojnë? Ekipi Erreka do të kujdeset për shërbimin e derës së garazhit, i cili është i ngarkuar të mbrojë pronën tuaj.

Shërbimi motorik i portës

Portat automatike ofrojnë një dozë sigurie dhe rehati, prandaj është e rëndësishme që ato gjithmonë të funksionojnë në mënyrë të përsosur. Ne jemi këtu për shërbimin e rregullt të motorit për portat (rrëshqitje, krah …), si dhe për të gjitha gabimet!

Shërbimi i telekomandës

Para se të konstatoni se sistemet automatike janë të gabuara, kontrolloni gjendjen e timonit që kontrollon portat ose dyert. Detyra e ekipit Errek është gjithashtu shërbimi i telekomandave!

Shërbimi i sistemit të parkimit

Ju gjithashtu mund të kontaktoni ekipin e profesionistëve Erreka për shërbimin e rampave të parkimit, pengesave dhe zinxhirëve automatikë, pavarësisht nëse keni nevojë për eleminimin e prishjeve të papritura ose mirëmbajtjen e rregullt.

Shërbim i rregullt me ekipin e profesionistëve Errek

Mos prisni që një prishje të ndodhë! Nëse kryeni shërbim të rregullt të dyerve të garazhit, portave rrëshqitëse ose lëkundëse, dyerve dhe sistemeve të tjera automatike – me siguri nuk do të ketë probleme! Kontaktoni me ne duke thirrur ose dërguar një pyetje.