Servis

Servis garažnih vrata, motora za kapije i automatskih sistema

Erreka tim profesionalaca je tu i ukoliko Vam je potreban servis garažnih vrata, kapija i drugih automatskih sistema. Tu smo da Vam pomognemo ukoliko imate bilo kakav problem sa funkcionisanjem sistema, kao i za usluge redovnog servisa koji je preporučen za kapije i opremu za automatizaciju.

Efikasan servis motora za kapije, vrata i druge automatske sisteme

Erreka tim svako servisiranje obavlja na vrlo efikasan način. Ukoliko imate problem sa elektronikom – popravićemo je ili zameniti, ako je proizvod oštećen – pobrinućemo se da mu vratimo prvobtni sjaj i funkciju. Na Vama je samo da nas kontaktirate za servis motora za kapije, vrata, parking rampe, kao i druge automatske sisteme kojima je Vaš objekat opremljen, i da nam izložite svoj problem.

Servis garažnih vrata

Primetili ste da se Vaša garažna vrata sporije zatvaraju? Čini Vam se da su pred kvarom? Erreka tim će se pobrinuti za servis garažnih vrata, koja su zadužena za zaštitu Vaše imovine.

Servis motora za kapije

Automatske kapije pružaju dozu sigurnosti i komfora, pa je važno da uvek funkcionišu besprekorno. Tu smo za redovan servis motora za kapije (klizne, krilne…), kao i za sve kvarove!

Servis daljinskih upravljača

Pre nego što donesete zaključak da su automatski sistemi u kvaru, proverite stanje upravljača kojim kontrolišete kapije ili vrata. Dužnost Erreka tima je i servis daljinskih upravljača!

Servis sistema za parking

Erreka tim profesionalaca možete kontaktirati i za servis parking rampi, barijera i automatskih lanaca, bilo da Vam je potrebno otklanjanje iznenadnih kvarova, ili redovno održavanje.

Redovan servis uz Erreka tim profesionalaca

Ne čekajte da se kvar desi! Ukoliko obavljate redovan servis garažnih vrata, kliznih ili krilnih kapija, vrata i drugih automatskih sistema – verovatno do problema neće ni doći! Kontaktirajte nas pozivom na telefon ili slanjem upita.