Aluminijumski izlog

Aluminijumski izlog za radnju

Ukoliko imate posebne zahteve za vaš izlog radnje, naš aluminijumski izlog je dizajniran da ih ispuni. Kontaktirajte naš tim i konsultujte se oko svega što vas interesuje i dobićete preporuke i predloge za najbolje rešenje.

Prednja strana izloga je dostupna sa prozirnim ili nijansiranim ramom sa velikim izborom boja. ERREKA vam nudi veliki izbor ramova i vrata, što nas čini konkurentnim na tržištu.

ERREKA vrši procenu lokacije i objekta , što omogućava bržu i nesmetanu instalaciju izloga i otklanja na vreme sve eventualne prepreke za postavljanje. Nakon procene objekta, naš CAD tim radi na crtežima koji vam pružaju vizuelizaciju ideje. Time izbegavamo eventualna neslaganja u fazi radova i svi koji su uključeni u montažu imaju tačan uvid u rad i montažu.

Aluminijumski izlog

PREUZMITE BROŠURU NAŠIH ALUMINIJUMSKIH IZLOGA KLIKOM NA DUGME

ERREKA Aluminijumski izlog INFORMACIJE

ERREKA Automatska vrata i izlozi nudi kompletnu uslugu ugradnje, uključujući tehničke savete za prodaju i podršku za dizajn, do instalacije na licu mesta.

ERREKA će izvršiti celokupno istraživanje lokacije kako bi se osiguralo da će instalacija neometano teći i da će se eventualni nepredviđeni problemi rešavati u ranoj fazi radova. Nakon obavljenog istraživanja, projekat će biti predat našem CAD timu za crtanje.

Cilj nam je da u roku od nekoliko dana instaliramo vaš automatski sistem vrata (u zavisnosti od obima posla) kako bi smo minimalno vremena oduzeli vašem poslu i maksimizirali broj kupaca i neometano kretanje.

Takođe smo u mogućnosti da izvodimo naše radove posle vašeg radnog vremena kako bi smo uskladili zahtevima vaše radnje ili preduzeća. Instalateri ERREKA u potpunosti su obučeni za BS 7036 / EN16005 standarde i u skladu sa CITB. Pored toga, naši instalateri su kvalifikovani za ADSA i poseduju CSCS kvalifikaciju.

ERREKA ima ozbiljan pristup prema zaštiti na radu i obezbeđuje sigurnost svojih zaposlenih. ERREKA je dobila akreditaciju od Safecontractor, Constructionline, Ekor & CHAS za posvećenost pri postizanju rezultata iz oblasti zdravlja i bezbednosti. Safecontractor, Constructionline, Ekor & CHAS su vodeći programi akreditacije trećih lica koji prepoznaju veoma visoke standarde u upravljanju zdravljem i sigurnošću među UK ugovorima.

Svi naši proizvodi za automatska vrata dostupni su putem internet prodaje i iOS aplikacije. Naš shop je osmišljen i omogućava vam pregled proizvoda, od automatskih krilnih vrata i automatskih kliznih vrata do senzora i sigurnosti, kontrole pristupa i povezanih proizvodi, uključujući rezervne delove ERREKA i PREMIS. Sve samo na nekoliko klikova od vas. ERREKA automatska vrata i izlog nude širok spektar usluga koje će vam pomoći u vašem poslu, uključujući tehničku podršku, tehničke brošure i priručnike.

ERREKA pruža 12 meseci garancije na sve nove instalacije i nadogradnje sistema. Garantni rok počinje od dana instalacije.

Izvođač radova ili aluminijumska kompanija ne zadržavaju garanciju ukoliko se drugačije ne dogovore.

Šta pokriva garancija?

  • Nove instalacije: Svi delovi i rad na licu mesta zbog kvara proizvoda ili oštećenja instalacije koji nisu posledica neprimerene ili pogrešne upotrebe ili vandalizma.
  • Rezervni delovi: Zamena delova za koje se utvrdi da su neispravni. Ovi delovi će se zameniti besplatno i za njih će se garantovati dodatna 3 meseca ili do isteka originalnog garantnog roka, u zavisnosti od toga koji je duži period. Garancija će biti nevažeća ako robu ili delove isporuči bilo koja druga osoba/firma osim kompanije ili uredno ovlašćenog operatera ili ako kupac zloupotrebi ili zanemari robu ili koristi drugačije od uobičajene komercijalne ili industrijske upotrebe.

Šta ne pokriva garanciju?

  • Vandalizam
  • Zloupotreba korisnika – zloupotreba ili zanemarivanje
  • Baterije kod slučajnih oštećenja / zamene
  • Podešavanja i servisiranje

Tokom ugradnje proizvoda, ERREKA će postaviti automatske otvarače vrata da rade u skladu sa preporukama BS7036 EN16005 radi aktiviranja i bezbednosnih zona. Nakon toga, izdaje se potvrda o završetku postavljanja ERREKA vrata pri čemu će svaka buduća intervencija (aktivacija senzora, sigurnosnih senzora ili podešavanje brzine) koja nije deo sistemskog kvara biti dodatno naplaćena.

Pogledajte još:

Automatska klizna vrata

Automatska klizna vrata

Automatska krilna vrata

Automatska krilna vrata

Rotirajuca vrata

Rotirajuća vrata

Aluminijumska vrata

Staklena vrata bez okvira

Staklena vrata bez okvira