Rotirajuća vrata

Automatska rotirajuća vrata

Dizajn i filozofija

ERREKA BIRA paleta automatskih rotirajučih vrata je izrađena sa ljubavlju da udovolji potrebama najzahtevnijih arhitekata.

Paleta ERREKA BIRA poseduje zadivljujuću spoljašnost; Izdizajnirana su i napravljena za „Vau“ efekat kupaca čak i pre nego što su kročili u zgradu.

Rotirajuca vrata

Kontaktirajte naš tehnički tim 022 2100 615

Potreban vam je savet? Imate pitanja? Kontaktirajte naš servis ili pošaljite nam email.

BIRA E22

Automatska rotirajuća vrata BIRA E22 su dizajnirana za veliki pešački promet (do 80 pešaka u minuti) na ulazu i izlazu. Model pruža odlično rešenje za klijente kojima je prioritet dizajn i ušteda energije.

Karakteristike

Zbog velikih dimenzija prolaza, BIRA E22 je pogodan za kupce koji prevoze tešku robu pomoću kolica ili kofera. Dodatni prostor pruža odličan pristup osobama sa invaliditetom.

Da bi ispunio najstrože bezbednosne zahteve, BIRA E22 je napravljen od izuzetno kvalitetnog materijala, zajedno sa 2 trofazna motora (sa inverterskim sistemima).

BIRA E23

BIRA E23 se ističe svojom pouzdanošću i ima niz funkcija koje čine da kupac ostane bezbedan.

Karakteristike

Ovaj sistem rotirajućih vrata zadržava impresivan izgled BIRA asortimana, ali poseduje i dodatne funkcionalnosti za klijenta. BIRA E23 sadrži brojne opcije za konfigurisanje koje omogućavaju da prilagodite rad vrata u zavisnosti od okruženja u kome su postavljena.

BIRA KRYSTAL E71

BIRA KRYSTAL E71 model spaja dve bitne i tražene karakteristike, a sve to se uklapa u besprekoran dizajn.

Karakteristike

BIRA E71 održava nepropusnost, a zadržava minimalistički izgled. Ovaj model je savršeno rešenje za moderne objekte kojima je neophodna svetlost.

Vizuelna arhitektonska ograničenja uspešno su prevaziđena bez ikakvih kompromisa po bezbednost.

ERREKA Automatska rotirajuća vrata SISTEMI

Automatska rotirajuca vrata BIRA

BIRA E22

Zbog veličine vrata, a samim tim i veličine pristupa, BIRA E22 vrata su idealna za objekte sa velikom frekvencijom saobraćaja, pri čemu je omogućen prolaz ljudima sa koferima, invalidskim kolicima… Automatska rotirajuća vrata su pogodna za tržne centre, bolnice, aerodrome, itd.

Automatska rotirajuca vrata BIRA

BIRA E23

BIRA E23 model poseduje širok spektar mogućnosti, što klijentima obezbeđuje veliki broj opcija podešavanja. Vrata BIRA E23 se posebno preporučuju za hotele, tržne centre, banke, javne zgrade, kancelarije, itd.

Automatska rotirajuca vrata BIRA

BIRA KRYSTAL E71

Vrata BIRA KRYSTAL E71 su idealna za upotrebu na mestima gde je potreban kontrolisan pristup, kao što su hoteli, kancelarije, muzeji, preduzeća, id.

ERREKA Automatska vrata INFORMACIJE

ERREKA Automatska vrata i izlozi nudi kompletnu uslugu ugradnje, uključujući tehničke savete za prodaju i podršku za dizajn, do instalacije na licu mesta.

ERREKA će izvršiti celokupno istraživanje lokacije kako bi se osiguralo da će instalacija neometano teći i da će se eventualni nepredviđeni problemi rešavati u ranoj fazi radova. Nakon obavljenog istraživanja, projekat će biti predat našem CAD timu za crtanje.

Cilj nam je da u roku od nekoliko dana instaliramo vaš automatski sistem vrata (u zavisnosti od obima posla) kako bi smo minimalno vremena oduzeli vašem poslu i maksimizirali broj kupaca i neometano kretanje.

Takođe smo u mogućnosti da izvodimo naše radove posle vašeg radnog vremena kako bi smo uskladili zahtevima vaše radnje ili preduzeća. Instalateri ERREKA u potpunosti su obučeni za BS 7036 / EN16005 standarde i u skladu sa CITB. Pored toga, naši instalateri su kvalifikovani za ADSA i poseduju CSCS kvalifikaciju.

ERREKA ima ozbiljan pristup prema zaštiti na radu i obezbeđuje sigurnost svojih zaposlenih. ERREKA je dobila akreditaciju od Safecontractor, Constructionline, Ekor & CHAS za posvećenost pri postizanju rezultata iz oblasti zdravlja i bezbednosti. Safecontractor, Constructionline, Ekor & CHAS su vodeći programi akreditacije trećih lica koji prepoznaju veoma visoke standarde u upravljanju zdravljem i sigurnošću među UK ugovorima.

Svi naši proizvodi za automatska vrata dostupni su putem internet prodaje i iOS aplikacije. Naš shop je osmišljen i omogućava vam pregled proizvoda, od automatskih krilnih vrata i automatskih kliznih vrata do senzora i sigurnosti, kontrole pristupa i povezanih proizvodi, uključujući rezervne delove ERREKA i PREMIS. Sve samo na nekoliko klikova od vas. ERREKA automatska vrata i izlog nude širok spektar usluga koje će vam pomoći u vašem poslu, uključujući tehničku podršku, tehničke brošure i priručnike.

ERREKA pruža 12 meseci garancije na sve nove instalacije i nadogradnje sistema. Garantni rok počinje od dana instalacije.

Izvođač radova ili aluminijumska kompanija ne zadržavaju garanciju ukoliko se drugačije ne dogovore.

Šta pokriva garancija?

  • Nove instalacije: Svi delovi i rad na licu mesta zbog kvara proizvoda ili oštećenja instalacije koji nisu posledica neprimerene ili pogrešne upotrebe ili vandalizma.
  • Rezervni delovi: Zamena delova za koje se utvrdi da su neispravni. Ovi delovi će se zameniti besplatno i za njih će se garantovati dodatna 3 meseca ili do isteka originalnog garantnog roka, u zavisnosti od toga koji je duži period. Garancija će biti nevažeća ako robu ili delove isporuči bilo koja druga osoba/firma osim kompanije ili uredno ovlašćenog operatera ili ako kupac zloupotrebi ili zanemari robu ili koristi drugačije od uobičajene komercijalne ili industrijske upotrebe.

Šta ne pokriva garanciju?

  • Vandalizam
  • Zloupotreba korisnika – zloupotreba ili zanemarivanje
  • Baterije kod slučajnih oštećenja / zamene
  • Podešavanja i servisiranje

Tokom ugradnje proizvoda, ERREKA će postaviti automatske otvarače vrata da rade u skladu sa preporukama BS7036 EN16005 radi aktiviranja i bezbednosnih zona. Nakon toga, izdaje se potvrda o završetku postavljanja ERREKA vrata pri čemu će svaka buduća intervencija (aktivacija senzora, sigurnosnih senzora ili podešavanje brzine) koja nije deo sistemskog kvara biti dodatno naplaćena.

Pogledajte još:

Automatska klizna vrata

Automatska klizna vrata

Automatska krilna vrata

Automatska krilna vrata

Aluminijumski izlog

Aluminijumska vrata

Staklena vrata bez okvira

Staklena vrata bez okvira