Staklena vrata bez okvira

Staklena vrata bez okvira

ERREKA izrađuje i ugrađuje staklena vrata visokih performansi po vašoj želji. Naša staklena vrata bez okvira izrađena su od kaljenog stakla visoke zaštite od 12mm kako bi se osiguralo da je objekat zaštićen od potencijalnih lopova.

Šta više, vrata mogu dostići 2,5 metara visine.

ERREKA staklena vrata bez okvira se mogu ugraditi u okvir za krilna vrata ili rotirajuča vrata. Isto tako, mogu se ugraditi u neki od naših sistema za automatsko otvaranje vrata.

Primeri: prodavnice, hoteli, kancelarije, škole, bolnice i drugo.

Bilo da su vam potrebna automatska vrata bez okvira ili samo vrata bez okvira, ERREKA imaju rešenje!

Zašto vrata bez okvira?

Staklena vrata bez okvira pružaju dodatnu sofisticiranost objektu.

Sa staklenim vratima dobijate više svetla u vašoj prostoriji. Posedujemo čitavu paletu dizajna staklenih vrata.

Vrata bez okvira su moderna i ostavljaju impresivan prvi utisak na kupca. Ovakva vrata će vas izdvojiti od konkurencije. Uz kaljeno staklo od 12 mm možete biti sigurni da će se vaš ulaz odoleti udarcima i ogrebotinama.

Staklena vrata bez okvira su laka za održavanje što ih čini pogodnim za zdravstvene ustanove i objekte koji zahtevaju poseban akcenat usmeren na higijenu.

Staklena vrata bez okvira

PREUZMITE BROŠURU NAŠIH STAKLENIH VRATA BEZ OKVIRA KLIKOM NA DUGME

ERREKA Staklena vrata bez okvira INFORMACIJE

ERREKA Automatska vrata i izlozi nudi kompletnu uslugu ugradnje, uključujući tehničke savete za prodaju i podršku za dizajn, do instalacije na licu mesta.

ERREKA će izvršiti celokupno istraživanje lokacije kako bi se osiguralo da će instalacija neometano teći i da će se eventualni nepredviđeni problemi rešavati u ranoj fazi radova. Nakon obavljenog istraživanja, projekat će biti predat našem CAD timu za crtanje.

Cilj nam je da u roku od nekoliko dana instaliramo vaš automatski sistem vrata (u zavisnosti od obima posla) kako bi smo minimalno vremena oduzeli vašem poslu i maksimizirali broj kupaca i neometano kretanje.

Takođe smo u mogućnosti da izvodimo naše radove posle vašeg radnog vremena kako bi smo uskladili zahtevima vaše radnje ili preduzeća. Instalateri ERREKA u potpunosti su obučeni za BS 7036 / EN16005 standarde i u skladu sa CITB. Pored toga, naši instalateri su kvalifikovani za ADSA i poseduju CSCS kvalifikaciju.

ERREKA ima ozbiljan pristup prema zaštiti na radu i obezbeđuje sigurnost svojih zaposlenih. ERREKA je dobila akreditaciju od Safecontractor, Constructionline, Ekor & CHAS za posvećenost pri postizanju rezultata iz oblasti zdravlja i bezbednosti. Safecontractor, Constructionline, Ekor & CHAS su vodeći programi akreditacije trećih lica koji prepoznaju veoma visoke standarde u upravljanju zdravljem i sigurnošću među UK ugovorima.

Svi naši proizvodi za automatska vrata dostupni su putem internet prodaje i iOS aplikacije. Naš shop je osmišljen i omogućava vam pregled proizvoda, od automatskih krilnih vrata i automatskih kliznih vrata do senzora i sigurnosti, kontrole pristupa i povezanih proizvodi, uključujući rezervne delove ERREKA i PREMIS. Sve samo na nekoliko klikova od vas. ERREKA automatska vrata i izlog nude širok spektar usluga koje će vam pomoći u vašem poslu, uključujući tehničku podršku, tehničke brošure i priručnike.

ERREKA pruža 12 meseci garancije na sve nove instalacije i nadogradnje sistema. Garantni rok počinje od dana instalacije.

Izvođač radova ili aluminijumska kompanija ne zadržavaju garanciju ukoliko se drugačije ne dogovore.

Šta pokriva garancija?

  • Nove instalacije: Svi delovi i rad na licu mesta zbog kvara proizvoda ili oštećenja instalacije koji nisu posledica neprimerene ili pogrešne upotrebe ili vandalizma.
  • Rezervni delovi: Zamena delova za koje se utvrdi da su neispravni. Ovi delovi će se zameniti besplatno i za njih će se garantovati dodatna 3 meseca ili do isteka originalnog garantnog roka, u zavisnosti od toga koji je duži period. Garancija će biti nevažeća ako robu ili delove isporuči bilo koja druga osoba/firma osim kompanije ili uredno ovlašćenog operatera ili ako kupac zloupotrebi ili zanemari robu ili koristi drugačije od uobičajene komercijalne ili industrijske upotrebe.

Šta ne pokriva garanciju?

  • Vandalizam
  • Zloupotreba korisnika – zloupotreba ili zanemarivanje
  • Baterije kod slučajnih oštećenja / zamene
  • Podešavanja i servisiranje

Tokom ugradnje proizvoda, ERREKA će postaviti automatske otvarače vrata da rade u skladu sa preporukama BS7036 EN16005 radi aktiviranja i bezbednosnih zona. Nakon toga, izdaje se potvrda o završetku postavljanja ERREKA vrata pri čemu će svaka buduća intervencija (aktivacija senzora, sigurnosnih senzora ili podešavanje brzine) koja nije deo sistemskog kvara biti dodatno naplaćena.

Pogledajte još:

Automatska klizna vrata

Automatska klizna vrata

Automatska krilna vrata

Automatska krilna vrata

Rotirajuca vrata

Rotirajuća vrata

Aluminijumski izlog

Aluminijumska vrata