Automatska klizna vrata

Automatska klizna vrata

Skrojeno za vas

ERREKA  Automatska klizna vrata se mogu prilagoditi bilo kojoj instalaciji., što omogućava da u vašim prostorijama možemo primeniti laku, nesmetanu instalaciju, bez obzira na vaše zahteve.

Šta više, kako bismo ispunili visoka očekivanja naših klijenta, ERREKA nastoji da vam isporuči vrata po meri, skrojena baš za vas.

Karakteristike

ERREKA Automatska klizna vrata su dizajnirana tako da mogu raditi duži period u uslovima frekventnog pešačkog saobraćaja.

Automatska klizna vrata su sposobna da pruže nesmetanu i efikasnu upotrebu u velikim zgradama, objektima, marketima, hotelima i aerodromima. Ipak, pogone su i za manje objekte kao što su kancelarije, restorani, pošte, itd.

Za razliku od nekih drugih automatskih vrata koja tokom vremena proizvode iritantne klizne zvukove, ERREKA Automatska klizna vrata rade i proizvode tihe pokrete otvaranja i zatvaranja, što omogućava vratima da se stope sa objektom i ostanu diskretna.

Automatska klizna vrata

Kontaktirajte naš tehnički tim 022 2100 615

Potreban vam je savet? Imate pitanja? Kontaktirajte naš servis ili pošaljite nam email.

Bezbednost

Sva naša oprema za automatska klizna vrata izrađena je tako da ispunjava stroge zahteve bezbednosti BS7036 i EN16005.

Naši inženjeri su u potpunosti akreditovani pri Udruženju dobavljača automatskih vrata (ADSA). Kao rezultat, naša vrata su u potpunosti u skladu sa svim evropskim standardima.

ERREKA Automatska klizna vrata SISTEMI

Automatska klizna vrata ERTAIN 4

ERREKA ERTAIN 4

Glavna karakteristika ERTAIN 4 su prilagodljivost različitim instalacijama za vrata. Dizajniran je za frekventan saobraćaj, kako za velike, tako i za male objekte. Glavna karakteristika ovog modela su tihi pokreti otvaranja i zatvaranja, stabilnost, laka i brza u gradnja.

Automatska klizna vrata GLOBAL 4

ERREKA GLOBAL 4

GLOBAL 4 sistem je najbolji izbor za najzahtevnije projekte, napravljen posebno za teška vrata. GLOBAL 4 je dizajniran tako da se može uklopiti u bilo koju instalaciju. Fleksibilan i standardan sistem omogućava lako postavljanje, bez mehaničkih promena, za jednokrilna ili dvokrilna vrata sa mogućnošću odabira pravca otvaranja.

Automatska klizna vrata TELESCOPIC 4

ERREKA TELESCOPIC 4

TELESCOPIC 4 posebno je pogodna za male prostore gde je potrebna mogućnost frekventnog otvaranja. Zadržavajući modularni koncept, osnovnu karakteristiku ERREKA sistema pruža njegov dizajn i jednostavna instalacija koja pretvara ovaj model u proizvod koji se potpuno razlikuje od ostalih proizvoda dostupnih na tržištu.

ERREKA Automatska vrata INFORMACIJE

ERREKA Automatska vrata i izlozi nudi kompletnu uslugu ugradnje, uključujući tehničke savete za prodaju i podršku za dizajn, do instalacije na licu mesta.

ERREKA će izvršiti celokupno istraživanje lokacije kako bi se osiguralo da će instalacija neometano teći i da će se eventualni nepredviđeni problemi rešavati u ranoj fazi radova. Nakon obavljenog istraživanja, projekat će biti predat našem CAD timu za crtanje.

Cilj nam je da u roku od nekoliko dana instaliramo vaš automatski sistem vrata (u zavisnosti od obima posla) kako bi smo minimalno vremena oduzeli vašem poslu i maksimizirali broj kupaca i neometano kretanje.

Takođe smo u mogućnosti da izvodimo naše radove posle vašeg radnog vremena kako bi smo uskladili zahtevima vaše radnje ili preduzeća. Instalateri ERREKA u potpunosti su obučeni za BS 7036 / EN16005 standarde i u skladu sa CITB. Pored toga, naši instalateri su kvalifikovani za ADSA i poseduju CSCS kvalifikaciju.

ERREKA ima ozbiljan pristup prema zaštiti na radu i obezbeđuje sigurnost svojih zaposlenih. ERREKA je dobila akreditaciju od Safecontractor, Constructionline, Ekor & CHAS za posvećenost pri postizanju rezultata iz oblasti zdravlja i bezbednosti. Safecontractor, Constructionline, Ekor & CHAS su vodeći programi akreditacije trećih lica koji prepoznaju veoma visoke standarde u upravljanju zdravljem i sigurnošću među UK ugovorima.

Svi naši proizvodi za automatska vrata dostupni su putem internet prodaje i iOS aplikacije. Naš shop je osmišljen i omogućava vam pregled proizvoda, od automatskih krilnih vrata i automatskih kliznih vrata do senzora i sigurnosti, kontrole pristupa i povezanih proizvodi, uključujući rezervne delove ERREKA i PREMIS. Sve samo na nekoliko klikova od vas. ERREKA automatska vrata i izlog nude širok spektar usluga koje će vam pomoći u vašem poslu, uključujući tehničku podršku, tehničke brošure i priručnike.

ERREKA pruža 12 meseci garancije na sve nove instalacije i nadogradnje sistema. Garantni rok počinje od dana instalacije.

Izvođač radova ili aluminijumska kompanija ne zadržavaju garanciju ukoliko se drugačije ne dogovore.

Šta pokriva garancija?

  • Nove instalacije: Svi delovi i rad na licu mesta zbog kvara proizvoda ili oštećenja instalacije koji nisu posledica neprimerene ili pogrešne upotrebe ili vandalizma.
  • Rezervni delovi: Zamena delova za koje se utvrdi da su neispravni. Ovi delovi će se zameniti besplatno i za njih će se garantovati dodatna 3 meseca ili do isteka originalnog garantnog roka, u zavisnosti od toga koji je duži period. Garancija će biti nevažeća ako robu ili delove isporuči bilo koja druga osoba/firma osim kompanije ili uredno ovlašćenog operatera ili ako kupac zloupotrebi ili zanemari robu ili koristi drugačije od uobičajene komercijalne ili industrijske upotrebe.

Šta ne pokriva garanciju?

  • Vandalizam
  • Zloupotreba korisnika – zloupotreba ili zanemarivanje
  • Baterije kod slučajnih oštećenja / zamene
  • Podešavanja i servisiranje

Tokom ugradnje proizvoda, ERREKA će postaviti automatske otvarače vrata da rade u skladu sa preporukama BS7036 EN16005 radi aktiviranja i bezbednosnih zona. Nakon toga, izdaje se potvrda o završetku postavljanja ERREKA vrata pri čemu će svaka buduća intervencija (aktivacija senzora, sigurnosnih senzora ili podešavanje brzine) koja nije deo sistemskog kvara biti dodatno naplaćena.

Pogledajte još:

Automatska krilna vrata

Automatska krilna vrata

Rotirajuca vrata

Rotirajuća vrata

Aluminijumski izlog

Aluminijumska vrata

Staklena vrata bez okvira

Staklena vrata bez okvira