DERË RËSHQITËSE AUTOMATIKE

DERË RËSHQITËSE AUTOMATIKE

E përshtatur për ju

ERREKA Derë automatike rrëshqitëse mund të përshtatet në çdo instalim, që mundëson të zbatojmë një instalim të lehtë, të pashqetësuar në ambientet tuaja, pavarësisht nga kërkesat tuaja.

Për më tepër, për të përmbushur pritjet e mëdha të klientëve tanë, ERREKA përpiqet të sigurojë një derë me porosi, përshtatur vetëm për ju.

Karakteristikat

ERREKA Derë automatike rrëshqitëse është e diyajnuar ashtu që mund të punojnë për një periudhë më të gjatë në kushte të trafikut të shpeshtë të këmbësorëve.

Dyert rrëshqitëse automatike janë të diyajnuara që të mundësojnë përdrim efikas në ndërtesa të larta, objekte, markete, hotele dhe aeroporte. Mirëpo edhe për objekte afariste, restorante, postë etj.

Për dallim nga disa dyer të tjera automatike që prodhojnë tinguj të bezdisshëm rrëshqitës me kalimin e kohës, ERREKA Dera rrëshqitëse automatike punojnë dhe prodhojnë lëvizje të qeta hapëse dhe mbyllëse, duke lejuar që dera të bashkohet me objektin dhe të mbetet diskrete.

Automatska klizna vrata

Kontaktoni ekipin tonë teknik 022 2100 615

Keni nevojë për këshilla? Keni pyetje? Kontaktoni shërbimin tonë ose na dërgoni një email.

Siguri

E gjithë pajisja jonë automatike e dyerve me rrëshqitje është projektuar për të përmbushur kërkesat e rrepta të sigurisë BS7036 dhe EN16005.

Inxhinierët tanë janë plotësisht të akredituar nga Shoqata e furnitorëve automatikë të dyerve (ADSA). Si rezultat, dyert tona janë plotësisht në përputhje me të gjitha standardet evropiane.

ERREKA Derë automatike rrëshqitëse SISTEME

Automatska klizna vrata ERTAIN 4

ERREKA ERTAIN 4

Karakteristika kryesore e ERTAIN 4 është përshtatshmëria ndaj instalimeve të ndryshme të dyerve. Është krijuar për trafik të shpeshtë, si për objektet e mëdha ashtu edhe për ato të vogla. Karakteristika kryesore e këtij modeli janë lëvizjet e hapura dhe mbyllëse të qeta, stabiliteti, ndërtimi i lehtë dhe i shpejtë.

Automatska klizna vrata GLOBAL 4

ERREKA GLOBAL 4

Sistemi GLOBAL 4 është zgjidhja më e mirë për projektet më të kërkuara, të bëra posaçërisht për dyer të rënda. GLOBAL 4 është krijuar për tu përshtatur në çdo instalim. Sistemi fleksibël dhe standard lejon instalimin e lehtë, pa ndryshime mekanike, për dyer me një fletë ose dy fletë me mundësinë e zgjedhjes së drejtimit të hapjes.

Automatska klizna vrata TELESCOPIC 4

ERREKA TELESCOPIC 4

TELESCOPIC 4 është veçanërisht i përshtatshëm për hapësira të vogla ku kërkohet mundësia e hapjes së shpeshtë. Ruajtja e konceptit modular, tipari themelor i sistemit ERREKA sigurohet nga dizajni i tij dhe instalimi i lehtë, i cili e shndërron këtë model në një produkt që është plotësisht i ndryshëm nga produktet e tjera të disponueshme në treg.

ERREKA DERË AUTOMATIKE INFORMACION

Dyert dhe vitrinat automatike të ERREKA ofron një shërbim të plotë për instalimin, duke përfshirë këshilla teknike për shitje dhe mbështetje të projektimit, deri në instalimin në vend.

ERREKA do të bëjë një studim të plotë të sitit për të siguruar që instalimi të funksionojë pa probleme dhe që çdo problem i paparashikuar të zgjidhet në një fazë të hershme të punimeve. Pasi të bëhet hulumtimi, projekti do t’i dorëzohet ekipit tonë vizatues CAD.

Qëllimi ynë është që brenda disa ditësh të instalojmë sistemin tuaj automatik të dyerve (në varësi të fushës së punës) në mënyrë që të merrni kohën minimale për të hequr punën tuaj dhe për të maksimizuar numrin e klientëve dhe lëvizjen e papenguar.

Ne jemi gjithashtu në gjendje të kryejmë punën tonë pas orarit tuaj të punës në mënyrë që të përputhemi me kërkesat e dyqanit ose kompanisë suaj. Instaluesit e ERREKA janë të trajnuar plotësisht në standardet BS 7036 / EN16005 dhe në përputhje me CITB. Përveç kësaj, instaluesit tanë janë ADSA të kualifikuar dhe kanë një kualifikim CSCS.

ERREKA ka një qasje serioze ndaj sigurisë në punë dhe siguron sigurinë e punonjësve të saj. ERREKA ka marrë akreditim nga Safecontractor, Constructionline, Ekor & CHAS për angazhimin e saj në rezultatet e shëndetit dhe sigurisë. Safecontractor, Constructionline, Ekor & CHAS janë programet kryesore të akreditimit të palëve të treta që njohin standarde shumë të larta në menaxhimin e shëndetit dhe sigurisë midis kontratave në Mbretërinë e Bashkuar.

Të gjitha produktet tona automatike të dyerve janë të disponueshme përmes shitjeve në internet dhe aplikacionit iOS. Dyqani ynë është i dizajnuar dhe ju lejon të shikoni produkte, nga dyert automatike me krah dhe dyert automatike të rrëshqitjes deri te sensorët dhe siguria, kontrolli i hyrjes dhe produktet e lidhura, duke përfshirë edhe pjesët rezervë ERREKA dhe PREMIS. Të gjitha vetëm disa klikime larg teje. Dyert automatike dhe dritaret e dyqaneve ERREKA ofrojnë një gamë të gjerë shërbimesh për t’ju ndihmuar në biznesin tuaj, përfshirë mbështetjen teknike, broshurat teknike dhe manualet.

ERREKA ofron një garanci 12-mujore për të gjitha instalimet dhe azhurnimet e sistemit të ri. Periudha e garancisë fillon nga dita e instalimit.

Kontraktuesi ose ndërmarrja e aluminit nuk e mbajnë garancinë përveç nëse është rënë dakord ndryshe.

Çfarë mbulon garancia?

  • Instalimet e reja: Të gjitha pjesët dhe punimet në vend për shkak të dështimit të produktit ose dëmtimit të instalimit që nuk janë rezultat i përdorimit të gabuar ose vandalizmit.
  • Pjesë këmbimi: Zëvendësimi i pjesëve që zbulohet të jetë i dëmtuar. Këto pjesë do të zëvendësohen pa pagesë dhe do të garantohen për 3 muaj shtesë ose derisa të skadojë periudha fillestare e garancisë, cilado qoftë më e gjatë. Garancia do të jetë e pavlefshme nëse mallrat ose pjesët dorëzohen nga ndonjë person / firmë tjetër nga kompania ose operatori i autorizuar si duhet ose nëse blerësi keqpërdor ose shpërfillë mallrat ose i përdor ato përveç përdorimit normal tregtar ose industrial.

Çfarë nuk mbulohet nga garancia?

  • Vandalizëm
  • Abuzimi i përdoruesit – Abuzim ose neglizhencë
  • Bateritë në rast dëmtimi aksidental / zëvendësimi
  • Cilësimet dhe servisimet

Gjatë instalimit të produktit, ERREKA do të instalojë hapësa automatikë të dyerve për të punuar në përputhje me rekomandimet e BS7036 EN16005 për zonat e aktivizimit dhe të sigurisë. Pas kësaj, lëshohet një çertifikatë për përfundimin e instalimit të derës ERREKA, me ç’rast çdo ndërhyrje e ardhshme (aktivizimi i sensorëve, sensorët e sigurisë ose rregullimi i shpejtësisë) që nuk është pjesë e gabimit të sistemit, do të ketë tarifë shtesë.

Shiko me shume:

Automatska krilna vrata

Derë me krah automatik

Rotirajuca vrata

Dyer automatike rrotulluese

Vitrina aluminum

Derë aluminuma

Staklena vrata bez okvira

Derë qelqi pa kornizë