ERREKA DERË AUTOMATIKE

ERREKA DERË AUTOMATIKE

Automatska klizna vrata

DERË RËSHQITËSE AUTOMATIKE

ERREKA Derë automatike rrëshqitëse mund të përshtatet në çdo instalim, që mundëson të zbatojmë një instalim të lehtë, të pashqetësuar në ambientet tuaja, pavarësisht nga kërkesat tuaja.

Automatska krilna vrata

DERË ME KRAH AUTOMATIK

Dyert me krah automatik kanë një aplikim të gjerë dhe mund të përdoren në vende të ndryshme, private dhe publike. Ato janë gjithashtu të përshtatshme për personat me aftësi të kufizuara, për trafik të rëndë këmbësorësh dhe hapësira të kufizuara.

Rotirajuca vrata

DYER AUTOMATIKE RROTULLUESE

Paleta ERREKA BIRA ka një pamje të jashtme mahnitëse; Ata u hartuan dhe u bënë për efektin “Wow” të klientëve edhe para se të hynin në ndërtesë.

VITRINA ALUMINUM PËR DYQANE

Nëse keni kërkesa të veçanta për dritaren e dyqanit tuaj, dritarja jonë aluminit për dyqane është krijuar për t’i përmbushur ato. Kontaktoni me ekipin tonë dhe këshillohuni për gjithçka që ju intereson dhe do të merrni rekomandime dhe sugjerime për zgjidhjen më të mirë.

DERË ALUMINUM

ERREKA prodhon dhe siguron dyer komerciale alumini me cilësi të lartë që rrisin sigurinë dhe aksesin e ambienteve tuaja.

Staklena vrata bez okvira

DERË QELQI PA KORNIZË

ERREKA prodhon dhe instalon dyer qelqi me performancë të lartë sipas dëshirave tuaja. Dyert tona prej qelqi pa kornizë janë bërë prej qelqi me mbrojtje të lartë 12 mm për të siguruar që ndërtesa të mbrohet nga hajdutët e mundshëm.