PËR NE

PËR NE

Erreka është një kompani që ka dekada përvojë në prodhimin e portave dhe dyerve automatike. Duke kombinuar teknologjitë moderne, modelimin dhe cilësinë, Erreka u përgjigjet të gjitha nevojave të klientëve dhe lehtësirave të tyre dhe që nga viti 1982 u ofron atyre produkte dhe shërbime me cilësi më të lartë. Funksionaliteti, ergonomia dhe besueshmëria janë tiparet kryesore të produkteve tona, të cilat gjithashtu plotësojnë të gjitha standardet estetike.

Vlerat e Eurreka-s

Klientët e kënaqur janë konfirmimi më i mirë i cilësisë tonë, kjo është arsyeja pse është jashtëzakonisht e rëndësishme për ne që të krijojmë dhe mbajmë marrëdhënie të mira me ta. Bashkëpunimet tona bazohen në besimin dhe angazhimin ndaj secilit klient dhe projektit / nevojës së tij. Kompania e Erreka bazohet në punën ekipore dhe bashkëpunimin e mirë, gjë që rezulton në biznes të suksesshëm.

Produktet sipas standardeve botërore

Një tregues i besueshmërisë dhe funksionalitetit të produkteve tona është fakti që ato plotësojnë standardet ndërkombëtare të cilësisë, mbrojtjes së mjedisit dhe sigurisë në punë.

BËHU TREGTAR

Si mund të bëhem një tregtar i Errekut?
Cilat janë kushtet dhe përfitimet?

Erreka po punon shumë për të zgjeruar rrjetin e saj të shitjeve, si në Serbi, ashtu edhe në vendet e rajonit.
Nëse dëshironi të bëheni pjesë e ekipit tonë të suksesshëm, na kontaktoni përmes numrit të telefonit 022 2100 615 ose përmes formularit të kontaktit dhe ne do të jemi të lumtur t’ju përgjigjemi kërkesës tuaj.


  KLIENTËT TANË

  ○  LAGERMAX TIMESPED
  ○  SOMBOLED DOO
  ○  ThyssenKrupp Materials doo
  ○  Sberbank
  ○  Hutchinson DOO Ruma
  ○  CARGO PARTNER Dobanovci

  ○  SCANIA DOO
  ○  IDEA doo
  ○  STAMEVSKI DOO
  ○  LIDL
  ○  SCG EUROPART DOO
  ○  KOTO DOO

  ○  HEALTHCARE EUROPE DOO Ruma
  ○  “CHEMICAL AGROSAVA” D.O.O
  ○  ENERGYNET DOO
  ○  NIS DOO
  ○  NT BOLERO DOO
  ○  Auto kuća Mikom doo

  ○  TOPCHEMIE MEDLAB
  ○  FRIKOM DOO
  ○  4M SPECIJALNI ALATI DOO
  ○  SUNOKO DOO
  ○  MK GROUP DOO
  ○  M.B.S.N. KOMERC DOO
  ○  PHOENIX PHARMA DOO

  THANË PËR NE