ROLO DERA E GARAZHIT DHE DERA SEGMENTE E GARAZHIT – PËRPARËSIA DHE DALLIMI. CILËN DO E ZGJIDHNI?

Siguria është përparësia jonë

Siguria e objektit është përparësia kryesore të cilës i kushtojmë vëmendje të veçantë. Kur zgjedh një derë garazhi, një profesionist duhet t’i kushtojë vëmendje përparësive të derës para instalimit.

Kur zgjidhni një derë garazhi që siguron një nivel të lartë sigurie, Dyert e Garazhit Rrotullues dhe Dyert e Garazheve të Segmentit konsiderohen shpesh.

Më poshtë mund të mësoni më shumë rreth grilave të rrotullimit dhe dyerve të garazheve seksionale që mund t’ju ndihmojnë të zgjidhni.

Përparësit e dyerve të garazhit

Përparësitë e dyerve të garazhit varen shumë nga modeli i zgjedhur, por ato ofrojnë një nivel të lartë sigurie dhe janë të dizajnuara për përdorim të shpeshtë (të shpeshtë). Dyert rrotulluese janë të përshtatshme për ndërtesa dhe zona me shumë trafik, por ato gjithashtu sigurojnë një nivel të lartë sigurie edhe kur nuk janë në përdorim.

Dyert e garazhit janë zgjidhja e përsosur për automatizimin e dyerve të garazhit ose hapësirave të depove, pa zënë shumë hapësirë. Kjo i bën ata idealë edhe për hapësira më të vogla.

Gjithashtu, estetika e dyerve vetë do ta bëjë hapësirën të duket moderne.

I gjithë sistemi i dyerve me rrotullim është i vendosur mbi vetë derën, e cila mundëson përdorim më të zgjuar të hapësirës, brenda dhe jashtë garazhit.

Përfitimet kryesore:

  • Ato janë bërë sipas standardeve më të larta, gjë që i bën ato mjaft rezistente ndaj veshjes
  • Siguria dhe rezistenca ndaj mundshme e provueshme
  • I përshtatshëm për trafik të shpeshtë
  • Zhurma e zvogëluar gjatë operimit

Shihni motorët tanë për dyert e garazhit Rrotullues

Përparësit e dyerve të garazhit të segmentuar

Dyert e garazhit të segmentuara janë mjaft të ngjashme me dyert kodrina. Ato hapen mbi nivelin e kokës dhe janë krijuar për të qenë të përshtatshme për hapësira më të vogla.

Dyert e garazhit seksionale sigurojnë një shkallë të lartë sigurie dhe rezistence ndaj kushteve të motit. Pas instalimit, dyert seksionale përmbahen në atë mënyrë që ato të jenë të përshtatshme për hapësira që kanë nevojë për kontroll të brendshëm të temperaturës, kështu që i bëjnë ato të përshtatshme për dritare të tilla.

Dyert janë të përshtatshme për garazhe shtëpi, depo shpërndarjeje, hapësira me automjete emergjente dhe më shumë.

Përfitimet kryesore:

  • I përshtatshëm për objektet me hapësirë të kufizuar
  • Mundësia e hapjeve shtesë për dritë shtesë
  • Ata kanë veti të shkëlqyera termike
  • Niveli i lartë i sigurisë

Shihni motorët tanë për Garazione Seksionale dhe Dyer Industriale

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për çdo pyetje. Thjesht na dërgoni një hetim dhe ne do të kthehemi tek ju me informacionin që ju nevojiten. Mund të na kontaktoni edhe me telefon në numrin 022 2100 615