DERË QELQI PA KORNIZË

DERË QELQI PA KORNIZË

ERREKA prodhon dhe instalon dyer qelqi me performancë të lartë sipas dëshirave tuaja. Dyert tona prej qelqi pa kornizë janë bërë prej qelqi me mbrojtje të lartë 12 mm për të siguruar që ndërtesa të mbrohet nga hajdutët e mundshëm.

Për më tepër, dera mund të arrijë 2.5 metra lartësi.

Dyert qelqi pa kornizë ERREKA mund të instalohen në një kornizë të dyerve të lëkundjes ose derës rrotulluese. Ato gjithashtu mund të instalohen në disa nga sistemet tona automatike të hapjes së dyerve.

Shembuj: dyqane, hotele, zyra, shkolla, spitale dhe më shumë.

Pavarësisht nëse keni nevojë për një derë automatike pa kornizë apo thjesht një derë pa kornizë, ERREKA ka një zgjidhje!

Pse një derë pa kornizë?

Dyert e qelqi pa kornizë ofrojnë një sofistikim shtesë për ndërtesën.

Me një derë qelqi ju merrni më shumë dritë në dhomën tuaj. Kemi një gamë të plotë të modeleve të dyerve të qelqit.

Dyert pa kornizë janë moderne dhe lënë një përshtypje të parë mbresëlënëse te klienti. Një derë si kjo do t’ju largojë nga konkursi. Me qelq të temperuar 12 mm, mund të jeni i sigurt që hyrja juaj do t’i rezistojë gungave dhe gërvishtjeve.

Dyert e qelqit pa kornizë janë të lehta për tu mirëmbajtur, gjë që i bën ato të përshtatshme për ambientet dhe shërbimet e kujdesit shëndetësor që kërkojnë një theks të veçantë në higjenën.

Staklena vrata bez okvira

ERREKA DERË AUTOMATIKE INFORMACION

Dyert dhe vitrinat automatike të ERREKA ofron një shërbim të plotë për instalimin, duke përfshirë këshilla teknike për shitje dhe mbështetje të projektimit, deri në instalimin në vend.

ERREKA do të bëjë një studim të plotë të sitit për të siguruar që instalimi të funksionojë pa probleme dhe që çdo problem i paparashikuar të zgjidhet në një fazë të hershme të punimeve. Pasi të bëhet hulumtimi, projekti do t’i dorëzohet ekipit tonë vizatues CAD.

Qëllimi ynë është që brenda disa ditësh të instalojmë sistemin tuaj automatik të dyerve (në varësi të fushës së punës) në mënyrë që të merrni kohën minimale për të hequr punën tuaj dhe për të maksimizuar numrin e klientëve dhe lëvizjen e papenguar.

Ne jemi gjithashtu në gjendje të kryejmë punën tonë pas orarit tuaj të punës në mënyrë që të përputhemi me kërkesat e dyqanit ose kompanisë suaj. Instaluesit e ERREKA janë të trajnuar plotësisht në standardet BS 7036 / EN16005 dhe në përputhje me CITB. Përveç kësaj, instaluesit tanë janë ADSA të kualifikuar dhe kanë një kualifikim CSCS.

ERREKA ka një qasje serioze ndaj sigurisë në punë dhe siguron sigurinë e punonjësve të saj. ERREKA ka marrë akreditim nga Safecontractor, Constructionline, Ekor & CHAS për angazhimin e saj në rezultatet e shëndetit dhe sigurisë. Safecontractor, Constructionline, Ekor & CHAS janë programet kryesore të akreditimit të palëve të treta që njohin standarde shumë të larta në menaxhimin e shëndetit dhe sigurisë midis kontratave në Mbretërinë e Bashkuar.

Të gjitha produktet tona automatike të dyerve janë të disponueshme përmes shitjeve në internet dhe aplikacionit iOS. Dyqani ynë është i dizajnuar dhe ju lejon të shikoni produkte, nga dyert automatike me krah dhe dyert automatike të rrëshqitjes deri te sensorët dhe siguria, kontrolli i hyrjes dhe produktet e lidhura, duke përfshirë edhe pjesët rezervë ERREKA dhe PREMIS. Të gjitha vetëm disa klikime larg teje. Dyert automatike dhe dritaret e dyqaneve ERREKA ofrojnë një gamë të gjerë shërbimesh për t’ju ndihmuar në biznesin tuaj, përfshirë mbështetjen teknike, broshurat teknike dhe manualet.

ERREKA ofron një garanci 12-mujore për të gjitha instalimet dhe azhurnimet e sistemit të ri. Periudha e garancisë fillon nga dita e instalimit.

Kontraktuesi ose ndërmarrja e aluminit nuk e mbajnë garancinë përveç nëse është rënë dakord ndryshe.

Çfarë mbulon garancia?

  • Instalimet e reja: Të gjitha pjesët dhe punimet në vend për shkak të dështimit të produktit ose dëmtimit të instalimit që nuk janë rezultat i përdorimit të gabuar ose vandalizmit.
  • Pjesë këmbimi: Zëvendësimi i pjesëve që zbulohet të jetë i dëmtuar. Këto pjesë do të zëvendësohen pa pagesë dhe do të garantohen për 3 muaj shtesë ose derisa të skadojë periudha fillestare e garancisë, cilado qoftë më e gjatë. Garancia do të jetë e pavlefshme nëse mallrat ose pjesët dorëzohen nga ndonjë person / firmë tjetër nga kompania ose operatori i autorizuar si duhet ose nëse blerësi keqpërdor ose shpërfillë mallrat ose i përdor ato përveç përdorimit normal tregtar ose industrial.

Çfarë nuk mbulohet nga garancia?

  • Vandalizëm
  • Abuzimi i përdoruesit – Abuzim ose neglizhencë
  • Bateritë në rast dëmtimi aksidental / zëvendësimi
  • Cilësimet dhe servisimet

Gjatë instalimit të produktit, ERREKA do të instalojë hapësa automatikë të dyerve për të punuar në përputhje me rekomandimet e BS7036 EN16005 për zonat e aktivizimit dhe të sigurisë. Pas kësaj, lëshohet një çertifikatë për përfundimin e instalimit të derës ERREKA, me ç’rast çdo ndërhyrje e ardhshme (aktivizimi i sensorëve, sensorët e sigurisë ose rregullimi i shpejtësisë) që nuk është pjesë e gabimit të sistemit, do të ketë tarifë shtesë.

Shiko me shume:

Automatska klizna vrata

Derë rëshqitëse automatike

Automatska krilna vrata

Derë me krah automatik

Rotirajuca vrata

Dyer automatike rrotulluese

Vitrina aluminum

Derë aluminuma