DYER AUTOMATIKE RROTULLUESE

DYER AUTOMATIKE RROTULLUESE

Dizajni dhe filozofia

Gama e dyerve automatike rrotulluese të ERREKA BIRA është bërë me dashuri për të përmbushur nevojat e arkitektëve më të kërkuar.Gama e dyerve automatike rrotulluese të ERREKA BIRA është bërë me dashuri për të përmbushur nevojat e arkitektëve më të kërkuar.

Paleta ERREKA BIRA ka një pamje të jashtme mahnitëse; Ata u hartuan dhe u bënë për efektin “Wow” të klientëve edhe para se të hynin në ndërtesë.

Rotirajuca vrata

Kontaktoni ekipin tonë teknik 022 2100 615

Keni nevojë për këshilla? Keni pyetje? Kontaktoni shërbimin tonë ose na dërgoni një email.

BIRA E22

Dera automatike rrotulluese BIRA E22 është projektuar për trafik të madh të këmbësorëve (deri në 80 këmbësorë në minutë) në hyrje dhe dalje. Modeli ofron një zgjidhje të shkëlqyeshme për klientët, përparësia e të cilëve është dizajni dhe kursimi i energjisë.

Karakteristikat

Për shkak të dimensioneve të mëdha të rreshtit, BIRA E22 është i përshtatshëm për klientët që transportojnë mallra të rënda duke përdorur karroca ose valixhe. Hapësira shtesë siguron një mundësi të shkëlqyeshme për personat me aftësi të kufizuara.

Për të përmbushur kërkesat më të rrepta të sigurisë, BIRA E22 është bërë nga një material me cilësi të lartë, së bashku me 2 motorë trefazorë (me sistem inverter).

BIRA E23

BIRA E23 qëndron për besueshmërinë e saj dhe ka një numër karakteristikash që e bëjnë klientin të qëndrojë i sigurt.

Karakteristikat

Ky sistem derë rrotullues ruan pamjen mbresëlënëse të gamës BIRA, por gjithashtu ka funksionalitete shtesë për klientin. BIRA E23 përmban një numër opsionesh konfigurimi që ju lejojnë të personalizoni funksionimin e derës në varësi të mjedisit në të cilin është instaluar.

BIRA KYRSTAL E71

Modeli BIRA KRISTAL E71 kombinon dy tipare thelbësore dhe të kërkuara, të gjitha këto përshtaten në një dizajn të përsosur.

Karakteristikat

BIRA E71 mban papërshkueshmërinë duke ruajtur një pamje minimaliste. Ky model është zgjidhja perfekte për objektet moderne që kanë nevojë për dritë.

Kufizimet vizuale arkitektonike janë kapërcyer me sukses pa asnjë kompromis për sigurinë.

ERREKA Dyer automatike rrotulluese SISTEME

Automatska rotirajuca vrata BIRA

BIRA E22

Për shkak të madhësisë së derës, dhe kështu madhësisë së hyrjes, dera BIRA E22 është ideale për objektet me frekuencë të lartë trafiku, duke lejuar kalimin e njerëzve me valixhe, karriget me rrota… Dyert automatike rrotulluese janë të përshtatshme për qendrat tregtare, spitalet, aeroportet, etj.

Automatska rotirajuca vrata BIRA

BIRA E23

Modeli BIRA E23 ka një gamë të gjerë opsionesh, i cili u siguron klientëve një numër të madh opsionesh rregullimi. Dyert BIRA E23 rekomandohen veçanërisht për hotele, qendra tregtare, banka, ndërtesa publike, zyra, etj.

Automatska rotirajuca vrata BIRA

BIRA KRYSTAL E71

Dyert BIRA KRYSTAL E71 janë ideale për t’u përdorur në vendet ku kërkohet qasje e kontrolluar, si hotele, zyra, muze, kompani, etj.

ERREKA DERË AUTOMATIKE INFORMACION

Dyert dhe vitrinat automatike të ERREKA ofron një shërbim të plotë për instalimin, duke përfshirë këshilla teknike për shitje dhe mbështetje të projektimit, deri në instalimin në vend.

ERREKA do të bëjë një studim të plotë të sitit për të siguruar që instalimi të funksionojë pa probleme dhe që çdo problem i paparashikuar të zgjidhet në një fazë të hershme të punimeve. Pasi të bëhet hulumtimi, projekti do t’i dorëzohet ekipit tonë vizatues CAD.

Qëllimi ynë është që brenda disa ditësh të instalojmë sistemin tuaj automatik të dyerve (në varësi të fushës së punës) në mënyrë që të merrni kohën minimale për të hequr punën tuaj dhe për të maksimizuar numrin e klientëve dhe lëvizjen e papenguar.

Ne jemi gjithashtu në gjendje të kryejmë punën tonë pas orarit tuaj të punës në mënyrë që të përputhemi me kërkesat e dyqanit ose kompanisë suaj. Instaluesit e ERREKA janë të trajnuar plotësisht në standardet BS 7036 / EN16005 dhe në përputhje me CITB. Përveç kësaj, instaluesit tanë janë ADSA të kualifikuar dhe kanë një kualifikim CSCS.

ERREKA ka një qasje serioze ndaj sigurisë në punë dhe siguron sigurinë e punonjësve të saj. ERREKA ka marrë akreditim nga Safecontractor, Constructionline, Ekor & CHAS për angazhimin e saj në rezultatet e shëndetit dhe sigurisë. Safecontractor, Constructionline, Ekor & CHAS janë programet kryesore të akreditimit të palëve të treta që njohin standarde shumë të larta në menaxhimin e shëndetit dhe sigurisë midis kontratave në Mbretërinë e Bashkuar.

Të gjitha produktet tona automatike të dyerve janë të disponueshme përmes shitjeve në internet dhe aplikacionit iOS. Dyqani ynë është i dizajnuar dhe ju lejon të shikoni produkte, nga dyert automatike me krah dhe dyert automatike të rrëshqitjes deri te sensorët dhe siguria, kontrolli i hyrjes dhe produktet e lidhura, duke përfshirë edhe pjesët rezervë ERREKA dhe PREMIS. Të gjitha vetëm disa klikime larg teje. Dyert automatike dhe dritaret e dyqaneve ERREKA ofrojnë një gamë të gjerë shërbimesh për t’ju ndihmuar në biznesin tuaj, përfshirë mbështetjen teknike, broshurat teknike dhe manualet.

ERREKA ofron një garanci 12-mujore për të gjitha instalimet dhe azhurnimet e sistemit të ri. Periudha e garancisë fillon nga dita e instalimit.

Kontraktuesi ose ndërmarrja e aluminit nuk e mbajnë garancinë përveç nëse është rënë dakord ndryshe.

Çfarë mbulon garancia?

  • Instalimet e reja: Të gjitha pjesët dhe punimet në vend për shkak të dështimit të produktit ose dëmtimit të instalimit që nuk janë rezultat i përdorimit të gabuar ose vandalizmit.
  • Pjesë këmbimi: Zëvendësimi i pjesëve që zbulohet të jetë i dëmtuar. Këto pjesë do të zëvendësohen pa pagesë dhe do të garantohen për 3 muaj shtesë ose derisa të skadojë periudha fillestare e garancisë, cilado qoftë më e gjatë. Garancia do të jetë e pavlefshme nëse mallrat ose pjesët dorëzohen nga ndonjë person / firmë tjetër nga kompania ose operatori i autorizuar si duhet ose nëse blerësi keqpërdor ose shpërfillë mallrat ose i përdor ato përveç përdorimit normal tregtar ose industrial.

Çfarë nuk mbulohet nga garancia?

  • Vandalizëm
  • Abuzimi i përdoruesit – Abuzim ose neglizhencë
  • Bateritë në rast dëmtimi aksidental / zëvendësimi
  • Cilësimet dhe servisimet

Gjatë instalimit të produktit, ERREKA do të instalojë hapësa automatikë të dyerve për të punuar në përputhje me rekomandimet e BS7036 EN16005 për zonat e aktivizimit dhe të sigurisë. Pas kësaj, lëshohet një çertifikatë për përfundimin e instalimit të derës ERREKA, me ç’rast çdo ndërhyrje e ardhshme (aktivizimi i sensorëve, sensorët e sigurisë ose rregullimi i shpejtësisë) që nuk është pjesë e gabimit të sistemit, do të ketë tarifë shtesë.

Shiko me shume:

Automatska klizna vrata

Derë rëshqitëse automatike

Automatska krilna vrata

Derë me krah automatik

Vitrina aluminum

Derë aluminuma

Staklena vrata bez okvira

Derë qelqi pa kornizë