INSTALIMI

Instalimi i dyerve të garazheve, portave rrëshqitëse dhe sistemeve automatike

Instalimi i dyerve të garazhit, portave rrëshqitëse, rampave të parkimit dhe produkteve të tjera nga diapazoni ynë është një tjetër detyrë e ekipit Errek dhe shërbimeve të disponueshme për klientët tanë. Instaluesit tanë profesional do të sigurohen që automatizimi i hyrjeve tuaja të funksionojë në mënyrë të përsosur. Ne instalojmë sisteme automatike për porta dhe garazhe për objektet në të gjithë Serbinë.

Instalimi i dyerve të garazhit

Ekipi Erreka do t’ju ndihmojë të mbroni makinën tuaj ose pronën tjetër që mbani në garazh. Detyra jonë është instalimi efikas i dyerve të garazhit, i cili gjithashtu do të pasurojë pjesën e jashtme tuaj.

Instalimi i portave automatike

Për një dozë më të madhe sigurie dhe rehati në shtëpi ose në biznesin tuaj, zgjidhja më e mirë është një portë me një motor. Erreka ju ofron një përzgjedhje të portave me cilësi, dhe ne jemi gjithashtu në krye të instalimit të tyre!

Instalimi i sistemit të parkimit

Nëse dëshironi të siguroni hapësirën tuaj të parkimit, ekipi ynë i profesionistëve do të instalojë në mënyrë efikase rampa parkimi, barriera parkimi ose zinxhirë automatikë sipas dëshirës tuaj.

Instalimi i motorëve të portave

Ne jemi gjithashtu të disponueshëm për instalimin e sistemeve automatike të portave. Kontaktoni me ne nëse keni nevojë të instaloni një motor për portat rrëshqitëse ose portat automatike të lëkundjes.

Automatizimi i hyrjes me dëshirat dhe shënimet tuaja

Komunikimi me klientët është mënyra jonë për të bërë punën më të mirë dhe për të përfunduar me efikasitet instalimin e sistemeve tuaja automatike. Kontaktoni me ne duke thirrur në telefon, duke dërguar një email ose kërkesë, për të na drejtuar në nevojat specifike të hapësirës tuaj, detyra e ekipit tonë është instalimi profesional i motorëve për portat rrëshqitëse dhe sistemet e tjera automatike.