ERREKA – Lider na tržištu za automatska klizna vrata

Skrojeno po Vašoj meri

Automatska klizna vrata proizvođača ERREKA učiniće da vaš objekat zablista. Vrata se mogu prilagoditi bilo kojoj instalaciji, što omogućava da u vašim prostorijama možemo primeniti laku, nesmetanu ugradnju, bez obzira na vaše zahteve.

CAD – Planiranje vašeg projekta

Da bismo pomogli arhitektima pri odabiru pravih vrata, nastojimo da pružimo tačne informacije o svim našim proizvodima u CAD formatu, tako da ih možete primeniti u daljem planiranju. Uporedo sa dizajniranjem ulaza u zgradu kako bi se zadovoljile potrebe kupaca, arhitekti igraju važnu ulogu u specifikaciji i izboru praktičnih, dobro osmišljenih sigurnosnih rešenja. Naš cilj je da pomognemo našim partnerima da pronađu ulazna rešenja koja efikasno spajaju potrebe klijenta sa njihovim sopstvenim dizajnerskim željama.

 

Primena

Automatska klizna vrata ERREKA nove generacije napravljena su za gust pešački saobraćaj, kako u velikim (supermarketi, hoteli, aerodromi, bolnice) tako i u malim i srednjim zgradama/objektima (kancelarije, apoteke, pošte, banke, restorani). Najvažnije karakteristike našeg Sistemi kliznih vrata su njihovo tiho kretanje prilikom otvaranja i zatvaranja, plus stabilnost uz brzu ugradnju.

Listu nekih od naših klijenata možete videti na linku O NAMA

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte.