VULCAN

Motori linear hidraulik 230Vac për porta me krah shkon deri në 5 milion për lëkundje të portës.

Categories: ,

Description

Motori linear hidraulik 230Vac për porta me krah shkon deri në 5 milion për lëkundje të portës.

 • Aplikim i gjerë. Motorë me ose pa bllokim hidraulik, shufër lidhëse 265 mm dhe 400 mm, vaj me temperaturë të ulët, version i shpejtë.
 • Makinat dhe kllapat e dizajnuara për përdorim intensiv.
 • Lidhës për lidhje të lehtë.
 • Instalim i lehtë.
 • Kllapa e rregullueshme e pasme.
 • jashtëzakonisht i fuqishëm.

Pajisjet e rekomanduara:

Shufra lidhëse 265 mm

 • 2 motorë VUA33LB
 • 1 panel kontrolli VIVO-M201
 • 1 fotocelë FT06
 • Marrës 1IRRE2-250
 • 2 transmetues IRIS-IR02
 • 1 llambë LUMI ndezëse

Shufra lidhëse 400 mm

 • 2 motorë VUA33LB
 • 1 panel kontrolli VIVO-M201
 • 1 fotocelë FT06
 • Marrës 1IRRE2-250
 • 2 transmetues IRIS-IR02
 • 1 llambë LUMI ndezëse