IZARSEC

Motor 24Vdc për dyer segmentale të garazheve të banimit deri në 25m²

Description

Motor 24 Vdc për dyert segmentale të banesave dhe dyerve të sipërme të garazheve deri në 25 m²

 • Qetësi në punë
 • Siguria. Zbulon pengesat.
 • Çelësuesit e kufirit elektromekanikë
 • Ndalesa elektronike e ngadaltë
 • Aplikim i gjerë
 • Hapësira e rezervuar për baterinë rezervë

Pajisjet e rekomanduara:

 • 1 motor IZ4DC
 • 1 grup AIZ02
 • 1 panel kontrolli VIVO-D203
 • 1 marrës IRRE2-250
 • 2 transmetues IRIS-IR02