NET 6M NTS624E

Barriera 24Vdc për barriera banimi dhe përdorime të tjera 6m e gjerë

Category:

Description

barriera 24 Vdc për barriera banimi dhe përdorime të tjera 6 m të gjera

 • 6 m gjerësi barrierë
 • Faktor i lartë përdorimi
 • I sigurt. Zbulimi i pengesave.
 • Hapja/mbyllja e vetëmësimit
 • Ndalesa e butë elektrike
 • Hapësira e rezervuar për baterinë rezervë (opsionale)
 • Drita LED (opsionale)

Pajisjet e rekomanduara:

 • 1 barrierë me panelin e kontrollit NTS624E
 • 1 cilindër tërthore ANT02
 • 1 ngjitëse ANT08
 • 1 fotocelë FT06
 • 1 marrës IRRE2-250
 • 2 transmetues IRIS-IR02
 • 1 llambë ndezëse LUMI