Motori za krilne kapije

Motori za krilne kapije iz našeg asortimana pružiće neophodnu sigurnost, automatizaciju i komfor za Vaš dom ili poslovni objekat. Visok kvalitet naših proizvoda i posebna pažnja posvećena dizajnu obezbeđuju krilne kapije koje oplemenjuju svaki eksterijer. Pogledajte motore za krilne kapije koja Vam nudimo:

Приказани сви од укупно 10 резултата

Hidraulički motori

Linearni motori

Motori sa zglobnom rukom

Podzemni motori

Stubni motor

Erreka motori za krilne kapije – praktično i moderno rešenje

Dobre krilne kapije odlikuje automatski sistem koji omogućava precizno i efikasno otvaranje i zatvaranje kapije, bez buke. To je obezbeđeno zahvaljujući motorima kojima su Erreka kapije opremljene. 

Ova vrsta motornih kapija predstavlja odlično rešenje za privatne i poslovne objekte. Savremena tehnologija koja je primenjena prilikom izrade kapija obezbeđuje sigurnost za objekte kojima su one opremjene. Uz krilne kapije osećaćete se bezbedno u svom domu, a poslovnim korisnicima će značiti lakša kontrola prolaska vozila.

Osim što će Vam pružiti neophodnu dozu bezbednosti, dizajn naših krilnih kapija će učiniti Vaš eksterijer još modernijim. Elegantnije dvorište i siguran boravak su i više nego dovoljni razlozi da se odlučite za Erreka krilne kapije.

Krilne kapije – za višu dozu komfora

Automatske krilne kapije će Vam omogućiti da se osećate komfornije – jednostavnom kontrolom koja je obezbeđena daljinskim upravljanjem. Kapiju možete s lakoćom otvoriti i zatvoriti iz svog automobila ili objekta, pa nema potrebe za ručnim otvaranjem i izlaganjem lošim vremenskim uslovima.

Krilne kapije po Vašoj meri

Ukoliko su Vašim privatnim ili poslovnim objektima potrebne automatske krilne kapije, možete ih obezbediti na vrlo jednostavan način! Pogledajte našu ponudu krilnih kapija i izaberite one koje najviše odgovaraju Vašim potrebama.

Nakon toga je dovoljno samo da nam pošaljete upit, a mi ćemo Vam se javiti sa svim informacijama o procesu porudžbine. Tu smo i ukoliko Vam je potrebna bilo kakva konsutacija oko izbora krilne kapije.