ARES

Motor elektromekanik linear 230Vac për porta me krah deri në 4 milion për portë me krah

Category:

Description

Motor elektromekanik linear 230Vac për porta me krah deri në 4 milion për portë me krah

 • Instalim i thjeshtë
 • Fitim
 • Dy madhësi pistoni (300 mm, 400 mm)
 • I sigurt. Zbulimi i pengesave
 • Ndalimi i dritës elektronike

Pajisjet e rekomanduara:

Klip i shkurtër, 300 mm

 • 1 motorr BGRBI iBGRBD
 • 1 panel kontrolli VIVO-M201
 • 1 fotocelë FT06
 • 1 marrës IRRE2-250
 • 2 transmetues IRIS-IR02
 • 1 llambë LUMI ndezëse

Klip i shkurtër, 400 mm

 • 1 motor BGRBL dhe BGRBDL
 • 1 panel kontrolli VIVO-M201
 • 1 fotocelë FT06
 • 1 marrës IRRE2-250
 • 2 transmetues IRIS-IR02
 • 1 llambë LUMI ndezëse