CALYPSO

Motor elektromekanik linear 230Vac për porta me krah deri në 3 milion për portë me krah

Category:

Description

Motor elektromekanik linear 230Vac për porta me krah deri në 3 milion për portë me krah

 • Dy madhësi pistoni (CA43: 400 mm, CA53: 500 mm)
 • Futje e lartë, 2300N
 • Mbrojtja e kordonit elektrik
 • Instalim i thjeshtë
 • Fitim
 • I sigurt. Zbulimi i pengesave
 • Një model për dorën e majtë dhe të djathtë

Pajisjet e rekomanduara:

Shufra lidhëse 400 mm

 • 2 motorë CA43
 • 1 panel kontrolli VIVO-M201
 • 1 marrës IRRE2-250
 • 2 transmetues IRIS-IR02
 • 1 fotocelë FT06
 • 1 llambë LUMI ndezëse

Shufra lidhëse 500 mm

 • 2 motorë CA53
 • 1 panel kontrolli VIVO-M201
 • 1 marrës IRRE2-250
 • 2 transmetues IRIS-IR02
 • 1 fotocelë FT06
 • 1 llambë LUMI ndezëse