TEMIS

Motori elektromekanik linear 24Vdc për portat me krah deri në 2.2 m për portë me krah

Category:

Description

Motori elektromekanik linear 24Vdc për portat me krah deri në 2.2 m për portë me krah

 • I sigurt. Detekton pengesat
 • Mbyllje elektronike e ngadaltë
 • Strehim rezervë baterie
 • Instalim i lehtë me kllapa

Pajisjet e rekomanduara:

Pa marrës

 • 1 manual manual djathtas dhe majtas TE4324D dhe TE4324I
 • 1 panel kontrolli SMART
 • 1 fotocelë FT06
 • 2 transmetues IRIS-IR02
 • 1 llambë LUMI ndezëse

Me marrës

 • 1 manual manual djathtas dhe majtas TE4324D dhe TE4324I
 • 1 panel kontrolli VIVO-D203
 • 1 fotocelë FT06
 • 2 transmetues IRIS-IR02
 • 1 llambë LUMI ndezëse
 • 1 marrës IRRE2-250