KAIROS

Motori elektromekanik linear 24Vdc për porta me krah deri në 3m për anën e portës.

Category:

Description

Motori elektromekanik linear 24Vdc për porta me krah deri në 3m për anën e portës.

  • Strukturat e aluminit
  • Rrip çeliku inox
  • qelës i personalizuar për të aktivizuar mekanizmin
  • Ndarëse e përshtatshme për lidhje elektrike
  • Zbulimi i pengesave
  • Shtytje e lartë, 3000 N
  • Mësim i pavarur në distanca të hapura dhe të shkurtra
  • Pjesa e destinuar për akumulatorin

Pajisjet e rekomanduara:

Pa marrës

 • 2 motorë KA3324
 • 1 panel kontrolli SMART
 • 1 fotocelë FT06
 • 2 transmetues IRIS-IR02
 • 1 llambë LUMI ndezëse

Me marrës

 • 2 motorë KA3324
 • 1 panel kontrolli VIVO-D203
 • 1 fotocelë FT06
 • 1 marrës IRRE2-250
 • 2 transmetues IRIS-IR02
 • 1 llambë LUMI ndezëse