Често поставувани прашања

Често поставувани прашања

Тука може да најдете одговори на прашања кои често им се поставуваат на нашите оператери, кои може да ви бидат од корист, а се однесуват на Автоматските врати и другите наши производи.

Често поставувани прашања е страна која е дизајнирана за да ви овозможи да се запознаете со стандардите, инсталациите и правилното ракување со моторите, вратите и другите производи.