NILO-IND

Цевкаст мотор дизајниран за гаражна роло врата.

Максимална тежина на затварачот 355кг. Максимална висина на затварачот 4м.

Категорија

Опис

Цевкаст мотор дизајниран за гаражна роло врата.

Максимална тежина на затварачот 355кг. Максимална висина на затварачот 4м.