“SIRIUS” СО ДЕБЛОКАДА

За врата до 22 m2. Лесно отклучување со можност за заклучување.

Категорија

Опис

  • Електромеханички крајни прекинувачи
  • Жичен кондензатор
  • За врата до 22 m2
  • Лесно отклучување со можност за заклучување
  • Поцинковани челични водич на системот за влечење на ланецот