АВТОМАТСКА КРИЛНА ВРАТА

АВТОМАТСКА КРИЛНА ВРАТА

Вградување

ERREKA Автоматската крилна врата може да се прилагоди на било која инсталација. Тие можат да бидат инсталирани надвор од зградата или во внатрешноста на зградата. Тие можат да се вклопат на кој било стан со помош на делот за туркање и влечење на вратата. Ова ги прави идеални во секое опкружување.

ERREKA Автоматските крилни врати имаат широк спектар на функции што им овозможуваат да се прилагодат на кој било вид на барање. Ова вклучува опции за: целосно автоматско работење; притиснете и движете се; клучеви, како и контрола на пристап.

Карактеристики

Автоматските крилни врати имаат широка примена и можат да се користат на различни места, како приватни така и јавни. Тие се исто така погодни за лица со посебни потреби, за тежок пешачки сообраќај и ограничени места.

Нашите врати се дизајнирани да фаворизираат тивка работа и издржливост.

Поради конструкцијата и дизајнот на вратата, топлината се задржува во внатрешноста на зградата кога вратата е затворена. Водоотпорната конструкција, со функција на автоматско затворање, ви овозможува поголема енергетска ефикасност.

Системот обезбедува можност да ја задржите вратата отворена во ситуации кога е неопходно или автоматското работење на вратата може да биде оневозможено.

Automatska krilna vrata

Контактирајте го нашиот технички тим 071 419 901

Ви треба совет? Имате прашања? Контактирајте го нашиот сервис или испратете нѝ еmail.

ERREKA Aвтоматска крилна врата СИСТЕМИ

Automatska krilna vrata PREMIS 120

PREMIS 120

PREMIS 120 се електромеханички или пешачки врати што се вртат направени според безбедноста на Европскиот стандард EN 16005.

Тие можат да се користат за автоматизирање на постојните крилни врати или за нови инсталации. Нивните главни карактеристики се тивко движење. Тие можат да се користат внатре и надвор за двокрилни или еднокрилни врати и можат да бидат поставени од двете страни, бидејќи нивниот дизајн ја олеснува нивната интеграција во која било околина.

Стандард ERREKA PREMIS 120
(Максимална тежина на вратата 120 кг)

Automatska krilna vrata PREMIS 200

PREMIS 200

Моделот PREMIS 200 се електромеханички или пешачки врати, кои ја исполнуваат европската безбедност EN 16005 безбедност.

Тие можат да се користат за автоматизирање на постојните крилни врати или за нови инсталации. Нивните главни карактеристики се тивко движење. Тие можат да се користат внатре и надвор, за двојни или единечни врати и можат да бидат поставени од двете страни, бидејќи нивниот дизајн ја олеснува нивната интеграција во која било околина.

ERREKA PREMIS 200 Стандард
(Максимална тежина на вратата 250Kg)

Automatska krilna vrata PREMIS 250

PREMIS 250

Моделот PREMIS 250 се електромеханички или пешачки врати, кои исполнуваат европски стандард EN 16005 за безбедност.

Тие можат да се користат за автоматизирање на постојните крилни врати или за нови инсталации. Нивните главни карактеристики се тивко движење. Тие можат да се користат внатре и надвор, за двојни или единечни врати и можат да бидат поставени од двете страни, бидејќи нивниот дизајн ја олеснува нивната интеграција во која било околина.

ERREKA PREMIS 250 Стандард
(Максимална тежина на вратата 250Kg)

ERREKA АВТОМАТСКА КРИЛНА ВРАТА ИНФОРМАЦИИ

Автоматските врати и излози на ERREKA ви нуди комплетна услуга за инсталација, вклучувајќи технички совети за продажба и поддршка за дизајн, до монтажа на лице место.

ЕРРЕКА ќе спроведе целосен преглед на локацијата за да се осигура дека инсталацијата ќе одвива непречено и дека сите непредвидени проблеми ќе бидат решени во рана фаза на работите. По направените истражувања, проектот ќе биде предаден на нашиот тим за цртање CAD.

Нашата цел е да го инсталираме вашиот автоматски систем на врата во рок од неколку дена (во зависност од обемот на работа) со цел да ви одземеме минимално време од вашата работата и да гозадржиме максималниот бројот на клиенти и непречено движење.

Ние сме исто така во состојба да ја извршиме нашата работа после вашето работно време со цел да ги исполниме барањата на вашата продавница или компанија. Монтажерите на ERREKA се целосно обучени според стандардите BS 7036 / EN16005 и во согласност со CITB. Покрај тоа, нашите монтери се квалификувани ADSA и имаат квалификација за CSCS.

ЕРРЕКА има сериозен пристап кон безбедноста при работа и ја обезбедува безбедноста на своите вработени. ERREKA доби акредитација од Safecontractor, Constructionline, Ekor & CHAS за својата посветеност на здравствените и безбедносните резултати. Safecontractor, Constructionline, Ekor & CHAS се водечки програми за акредитација на трети лица кои препознаваат многу високи стандарди во управувањето со здравството и безбедноста меѓу договорите во Велика Британија.

Сите наши производи за автоматски врати се достапни преку мрежна продажба и апликација iOS. Нашата продавница е дизајнирана и ви овозможува да прегледувате производи, од автоматски крилни врати и автоматски лизгачки врати до сензори и безбедност, контрола на пристап и сродни производи, вклучително и резервни делови ERREKA и PREMIS. Сите само неколку кликања подалеку од вас. Автоматските врати и излозите на продавниците на ERREKA нудат широк спектар на услуги кои ќе ви помогнат во вашиот бизнис, вклучувајќи техничка поддршка, техничка брошури и прирачници.

ERREKA обезбедува 12-месечна гаранција за сите нови системски инсталации и надградби. Периодот на гаранција започнува од денот на инсталацијата.

Изведувачот или компанијата за алуминиум не ја задржува гаранцијата освен ако не е поинаку договорено.

Што опфаќа гаранцијата?

  • Нови инсталации: Сите делови и работа на лице место поради откажување на производот или оштетување на инсталацијата кои не се резултат на неправилна илипогрешна употреба или вандализам.
  • Резервни делови: Замената на деловите за кои се установи дека се дефектни. Овие делови ќе бидат заменети бесплатно и ќе бидат гарантирани дополнителни 3 месеци или додека истече оригиналниот гарантен рок, кој и да е подолг. Гаранцијата ќе биде неважечка ако стоката или деловите се испорачуваат од кое било лице / фирма, освен компанија или соодветно овластен оператор, или ако купувачот злоупотреби или запоставува стока или ги користи освен вообичаена комерцијална или индустриска употреба.

Што не е опфатено со гаранцијата?

  • Вандализам
  • Злоупотреба на корисници – Злоупотреба или запоставување
  • Батерии во случај на случајно оштетување / замена
  • Подесувања и сервисирање

За време на инсталацијата на производот, ERREKA ќе инсталира автоматски отвори за врати што ќе работат во согласност со препораките на BS7036 EN16005 за зони за активирање и безбедност. После тоа, се издава сертификат за завршување на инсталацијата на вратите на ERREKA, при што дополнително ќе се наплаќа секоја идна интервенција (активирање на сензори, безбедносни сензори или прилагодување на брзината) што не е дел од грешката на системот.

Видете повеќе:

Automatska klizna vrata

Автоматска клизна врата

Rotirajuca vrata

Ротирачка врата

Алуминиумски излог

Алуминиумска врата

Staklena vrata bez okvira

Стаклена врата без оквир