Automatska krilna vrata

Automatska krilna vrata

Ugradnja

ERREKA Automatska krilna vrata se mogu prilagoditi bilo kojoj instalaciji. Mogu biti ugrađena spolja na objekat ili unutar objekta. Mogu se uklopiti na bilo koju stanu pomoću dela za potiskivanje i povlačenje vrata. To ih čini idealnim u bilo kom okruženju.

ERREKA Automatska krilna vrata imaju veliki spektar funkcija koji im omogućavaju da se prilagode bilo kojoj vrsti zahteva. Ovo uključuje opcije za: potpuno automatski rad; gurni i kreni; tasteri, kao i kontrola pristupa.

Karakteristike

Automatska krilna vrata imaju široku primenu i mogu biti upotrebljena na raznim mestima, kako privatnim, tako i javnim. Pogodna su i za osobe sa invaliditetom, za gust pešački saobraćaj i ograničene prostore.

Naša vrata su dizajnirana tako da daju prednost tihom radu i izdržljivosti.

Zbog konstrukcije i dizajna vrata, toplota se zadrzava unutar objekta kada su vrata zatvorena. Nepropusna konstrukcija, uz funkciju automatskog zatvaranja, omogučava vam veću energetsku efikasnost.

Sistem pruža mogućnost zadržavanja otorenih vrata u situacijama kada je to potrebno ili se može onemogućiti automatski rad vrata.

Automatska krilna vrata

Kontaktirajte naš tehnički tim 022 2100 615

Potreban vam je savet? Imate pitanja? Kontaktirajte naš servis ili pošaljite nam email.

ERREKA Automatska krilna vrata SISTEMI

Automatska krilna vrata PREMIS 120

PREMIS 120

PREMIS 120 su elektromehanička ili pešačka krilna vrata izrađena po European Standard EN 16005 bezbednosti.

Mogu se koristiti za automatizaciju postojećih krilnih vrata ili za nove instalacije. Njihove glavne karakteristike su tiho kretanje. Mogu se koristiti iznutra i spolja za dvokrilna ili jednokrilna vrata i mogu se montirati na obe strane, s obzirom da njihov dizajn olakšava njihovu integraciju u bilo koje okruženje.

ERREKA PREMIS 120 standard
(Maksimalna težina vrata 120Kg)

Automatska krilna vrata PREMIS 200

PREMIS 200

Model PREMIS 200 su elektromehanička ili pešačka krilna vrata koja udovoljavaju evropskom standardu EN 16005 bezbednosti.

Mogu se koristiti za automatizaciju postojećih krilnih vrata ili za nove instalacije. Njihove glavne karakteristike su tiho kretanje. Mogu se koristiti iznutra i spolja, za dvostruka ili jednostruka vrata i mogu se montirati na obe strane, s obzirom da njihov dizajn olakšava njihovu integraciju u bilo koje okruženje.

ERREKA PREMIS 200 Standard
(Maksimalna težina vrata 250Kg)

Automatska krilna vrata PREMIS 250

PREMIS 250

Model PREMIS 250 su elektromehanička ili pešačka krilna vrata koja udovoljavaju evropskom standardu EN 16005 o bezbednosti.

Mogu se koristiti za automatizaciju postojećih krilnih vrata ili za nove instalacije. Njihove glavne karakteristike su tiho kretanje. Mogu se koristiti iznutra i spolja, za dvostruka ili jednostruka vrata i mogu se montirati na obe strane, s obzirom da njihov dizajn olakšava njihovu integraciju u bilo koje okruženje.

ERREKA PREMIS 250 Standard
(Maksimalna težina vrata 250Kg)

ERREKA Automatska vrata INFORMACIJE

ERREKA Automatska vrata i izlozi nudi kompletnu uslugu ugradnje, uključujući tehničke savete za prodaju i podršku za dizajn, do instalacije na licu mesta.

ERREKA će izvršiti celokupno istraživanje lokacije kako bi se osiguralo da će instalacija neometano teći i da će se eventualni nepredviđeni problemi rešavati u ranoj fazi radova. Nakon obavljenog istraživanja, projekat će biti predat našem CAD timu za crtanje.

Cilj nam je da u roku od nekoliko dana instaliramo vaš automatski sistem vrata (u zavisnosti od obima posla) kako bi smo minimalno vremena oduzeli vašem poslu i maksimizirali broj kupaca i neometano kretanje.

Takođe smo u mogućnosti da izvodimo naše radove posle vašeg radnog vremena kako bi smo uskladili zahtevima vaše radnje ili preduzeća. Instalateri ERREKA u potpunosti su obučeni za BS 7036 / EN16005 standarde i u skladu sa CITB. Pored toga, naši instalateri su kvalifikovani za ADSA i poseduju CSCS kvalifikaciju.

ERREKA ima ozbiljan pristup prema zaštiti na radu i obezbeđuje sigurnost svojih zaposlenih. ERREKA je dobila akreditaciju od Safecontractor, Constructionline, Ekor & CHAS za posvećenost pri postizanju rezultata iz oblasti zdravlja i bezbednosti. Safecontractor, Constructionline, Ekor & CHAS su vodeći programi akreditacije trećih lica koji prepoznaju veoma visoke standarde u upravljanju zdravljem i sigurnošću među UK ugovorima.

Svi naši proizvodi za automatska vrata dostupni su putem internet prodaje i iOS aplikacije. Naš shop je osmišljen i omogućava vam pregled proizvoda, od automatskih krilnih vrata i automatskih kliznih vrata do senzora i sigurnosti, kontrole pristupa i povezanih proizvodi, uključujući rezervne delove ERREKA i PREMIS. Sve samo na nekoliko klikova od vas. ERREKA automatska vrata i izlog nude širok spektar usluga koje će vam pomoći u vašem poslu, uključujući tehničku podršku, tehničke brošure i priručnike.

ERREKA pruža 12 meseci garancije na sve nove instalacije i nadogradnje sistema. Garantni rok počinje od dana instalacije.

Izvođač radova ili aluminijumska kompanija ne zadržavaju garanciju ukoliko se drugačije ne dogovore.

Šta pokriva garancija?

  • Nove instalacije: Svi delovi i rad na licu mesta zbog kvara proizvoda ili oštećenja instalacije koji nisu posledica neprimerene ili pogrešne upotrebe ili vandalizma.
  • Rezervni delovi: Zamena delova za koje se utvrdi da su neispravni. Ovi delovi će se zameniti besplatno i za njih će se garantovati dodatna 3 meseca ili do isteka originalnog garantnog roka, u zavisnosti od toga koji je duži period. Garancija će biti nevažeća ako robu ili delove isporuči bilo koja druga osoba/firma osim kompanije ili uredno ovlašćenog operatera ili ako kupac zloupotrebi ili zanemari robu ili koristi drugačije od uobičajene komercijalne ili industrijske upotrebe.

Šta ne pokriva garanciju?

  • Vandalizam
  • Zloupotreba korisnika – zloupotreba ili zanemarivanje
  • Baterije kod slučajnih oštećenja / zamene
  • Podešavanja i servisiranje

Tokom ugradnje proizvoda, ERREKA će postaviti automatske otvarače vrata da rade u skladu sa preporukama BS7036 EN16005 radi aktiviranja i bezbednosnih zona. Nakon toga, izdaje se potvrda o završetku postavljanja ERREKA vrata pri čemu će svaka buduća intervencija (aktivacija senzora, sigurnosnih senzora ili podešavanje brzine) koja nije deo sistemskog kvara biti dodatno naplaćena.

Pogledajte još:

Automatska klizna vrata

Automatska klizna vrata

Rotirajuca vrata

Rotirajuća vrata

Aluminijumski izlog

Aluminijumska vrata

Staklena vrata bez okvira

Staklena vrata bez okvira