БЛОГ

Блог текстови и совети

Прочитајте ги најновите вести од светот на автоматските системи, како и нашите совети за уредување на Вашите објекти со моторизирани порти и рампи.
Бидете во чекор со иновациите.

EРРЕКА – ЛИДЕР НА ПАЗАРОТ ЗА АВТОМАТСКА КЛИЗНА ВРАТА

Составено по ваша мера Со автоматската клизна врата произведувачот ERREKA ви овозможува вашиот објект да изгледа совршено. Вратата може да се прилагоди на било која инсталација, што овозможува во вашата просторија да може да се примени лесна, непречена монтажа, без оглед на вашите барања. CAD – Планирање на вашиот проект За да може да им [...]

ЕРРЕКА ГАРАЖНА ВРАТА – СИГУРНОСТА И КВАЛИТЕТОТ НА ПРВО МЕСТО

Erreka е еден од лидерите за производство и инсталација на гаражни врати. Erreka моторите за гаражни врати претставуваат практично решение и автоматизација, како за вашите приватни, така и за заедничките станарски гаражи, работните простории или објекти за други потреби. Сигурноста и квалитетот на прво место Гаражната врата ја движат мотори со високи перформанси. Сето тоа прави [...]

РОЛО ГАРАЖНА ВРАТА И СЕГМЕНТНА ГАРАЖНА ВРАТА – ПРЕДНОСТИ И РАЗЛИКИ. КОЈА ДА ЈА ОДБЕРЕТЕ?

Сигурноста е нашиот приоритет Безбедноста на објектот е главниот приоритет на кој посебно даваме големо внимание. При одбирањето на гаражната врата, стручно лице треба да обрати внимание на предностите пред инсталирање на вратата. При одбирањето на гаражна врата која ви нуди голема сигурност,често се земаат во предвид Роло гаражна врата и Сегментна гаражна врата. Во [...]