ЗА НАС

ЗА НАС

Еррека е компанија која позади себе има повеќедецениско искуство за производство на автоматски капии и врати. Во комбинација со современата технологија,дизајн и квалитет, компанијата Еррека одговара на сите потреби на потрошувачите и нивните објекти од 1982 година им нуди најквалитетни производи и услуги. Функционалност, ергономија и самодоверба се главните карактеристики на нашите производи, кои исто така ги задоволуваат сите естетски стандарди.

Вредности на компанијата Еррека

Задоволните клиенти се најдобрата потврда за нашиот квалитет, заради тоа што нам ни е посебно важно со нив да воспоставиме и одржиме добри односи. Нашата соработка се базира на поверење и посветеност на секој клиент за неговиот проект/потреба. Компанијата Еррека се базира на тимска работа и добра соработка, што резултаира со успешно работење.

Производи по светски стандарди

Показателот на самодовербата и функционалноста на нашите производи е и доказ дека тие ги задоволуваат меѓународните стандарди на квалитет, заштита на животната средина и заштита на работата.

БИДИ ДИЛЕР

Како да станам дилер на Еррека?
Кои се условите и предностите?

Компанијата Еррека вредно работи на проширување на својата продажна мрежа, како во Србија, така и во земјите во регионот.
Доколку сакате да станете дел од нашиот успешен тим, контактирајте не на телефонскиот број 022 2100 615 или по пат на контакт формата и ние со задоволство ќе одговориме на вашата потреба.


  НАШИ КЛИЕНТИ

  ○  LAGERMAX TIMESPED
  ○  SOMBOLED DOO
  ○  ThyssenKrupp Materials doo
  ○  Sberbank
  ○  Hutchinson DOO Ruma
  ○  CARGO PARTNER Dobanovci

  ○  SCANIA DOO
  ○  IDEA doo
  ○  STAMEVSKI DOO
  ○  LIDL
  ○  SCG EUROPART DOO
  ○  KOTO DOO

  ○  HEALTHCARE EUROPE DOO Ruma
  ○  “CHEMICAL AGROSAVA” D.O.O
  ○  ENERGYNET DOO
  ○  NIS DOO
  ○  NT BOLERO DOO
  ○  Auto kuća Mikom doo

  ○  TOPCHEMIE MEDLAB
  ○  FRIKOM DOO
  ○  4M SPECIJALNI ALATI DOO
  ○  SUNOKO DOO
  ○  MK GROUP DOO
  ○  M.B.S.N. KOMERC DOO
  ○  PHOENIX PHARMA DOO

  ГОВОРАТ ЗА НАС

  No testimonial found