ИНСТАЛИРАЊЕ

ВГРАДУВАЊЕ ГАРАЖНИ ВРАТИ, КЛИЗНИ КАПИИ И АВТОМАТСКИ СИСТЕМИ.

Инсталирањето гаражни врати, клизни капии, рампи за паркинг и останатите производи од нашиот асортиман се уште една должност на Erreka тимот и услугата која е на располагање на нашите клиенти. Нашите професионални инсталатери се грижат  автоматизацијата на вашите влезови да функционира беспрекорно. Инсталирањето на автоматски системи за капии и гаражи го работиме на објектите на цела територијата на Србија.

Инсталација на мотори за порти, врати и други автоматски системи

Поставувањето на гаражни врати, клизни и крилни врати, паркинг рампи и бариери, како и мотори и опрема за овие и други автоматски системи од нашата палета не е нешто што треба да се грижите за. Ваше е само да го изберете саканиот производ кој го сметате за најсоодветен за потребите на Вашиот објект, а ние ќе погрижете се за целосна инсталација на автоматските системи.

Инсталирање гаражни врати

Еррека тимот ќе Ви помогне да го заштитите вашиот автомобил или дрга сопственост која ја чувате во гаражата. Нашата должност е ефикасно инсталирање на гаражната врата, која воедно ќе ја збогати Вашата надворешност.

Инсталирање автоматски капии

За поголема сигурност и комфорт во домот или Вашата фирма најдобро решение се капиите со мотор. Еreeka Ви нуди избор на квалитетни капии и задолжени сме и за инсталација на истите!

Инсталирање на паркинг систем

Доколку сакате да го осигурате својот паркинг простор, нашиот тим професионалци ефикасно ќе инсталира паркинг рампи, паркинг бариери или автоматски ланци по Ваш избор.

Инсталирање мотор за капии

На располагање сме Ви и за инсталирање автоматски системи за капии. Контактирајте не доколку Вам ви е потребна инстализација на мотор за клизни капии или автоматски крилни капии.

Автоматизацијата на влезот по ваша желба и напомена

Комуникацијата со клиентите е наша должност да ја сработиме што подобро работата и ефикасно да го завршиме инсталирањето на вашиот автоматски систем. Контактирајте нè со телефонски повик, праќање на меил или прашања,како би не насочиле на вашите специфични потреби во вашиот простор. Задачата на нашиот тим е професионалното инсталирање на мотори за клизни капии и други автоматски системи.