МОТОРИ ЗА “ХАРМОНИКА“ ГАРАЖНА ВРАТА

Моторите за “Хармоника“ гаражни врати од нашиот асортиман ќе ја обезбедат потребната безбедност, автоматизација и удобност за вашиот дом или деловен објект. Високиот квалитет на нашите производи и посебното внимание посветувано на дизајнот, овозможуваат вашиот простор да изгледа модерно. Погледнете ги моториte za “Хармоника“ вратата што ви ги нудиме:

Прикажан е еден резултат

ЕRREKA МОТОРИ ЗА ГАРАЖНА РОЛО ВРАТА – СИГУРНОСНО И ЕСТЕТСКИ ПОГОДЕНО

Роло гаражната врата која можете да ја пронајдете во оквирот на нашиот асортиман е практично решение за вашата гаража или складиште.Поставувањето на роло гаражната врата не само што ја зголемува сигурноста на вашите лични работи кои ги чувате во гаражата или складиште, туку покрај тоа таа дава елегантен и модерен изглед на вашата куќа.

Erreka моторите за роло гаражни врати работат со тоа што можат да се отворат рачно, а постои и можност за автоматизација и отворање преку далечински управувач. Покрај тоа што се лесни за ракување, тркалата на гаражата не прават бучава при кревање или спуштање.

Роло врата за гаража – практично решение за сите простори.

Гаражните роло врати од Erreka се исклучително функционално решение за објекти каде има недостаток на простор.Гаражните роло врати се погодни за скоро секоја гаража, и за разлика од непрактичните двојни врати, тие изгледаат естетски подобро и ви заштедуваат простор.

Целиот систем на роло вратата е сместен над самата врата, што овозможува попаметно користење на просторот, како внатре, така и надвор од гаражата.

РОЛО ГАРАЖНА ВРАТА ЦЕНА – ДОСТАПНОСТ И КВАЛИТЕТ

Продажбата на нашите роло гаражни врати се врши на многу едноставен начин! Сè што треба да направите е да ни испратите порака и ние ќе ве контактираме со сите информации за процесот на нарачки. Доколку ја нарачате нашата роло гаражна врата, цената особено ќе ве изненади, бидејќи е исклучително оптимална во однос на квалитетот што го нудат производите на „Еrreka“!