IRIN4B-250

Приемник за фиксен или кружен код со далечински управувач 433,92-868,35 MHz

Опис

Приемник за фиксен или кружен код со далечински управувач 433,92-868,35 MHz

 • Приемник за фиксен или кружен код со далечински управувач.
 • Приемник со RSD радио модул со приклучок кој овозможува модификација на работната фрекфенција
 • 4 programmable channel with monoestable, bistable or timed operating logic
 • Community management to establish the number of bits that the receiver must memorise (fix code)
 • Приклучок за читачи со магнетни клучеви
 • Секвенцијално меморирање на предавателот (rolling code)
 • Сигнализирање на полна меморија (rolling code)
 • Автоматско управување со радио предавателите (rolling code)
 • Управување со резервни предаватели (rolling code)
 • Можност за автоматско меморирање на 250 различни кодови (можност за проширување до 1000 кодови со променлива меморија)
 • Основно програмирање со приемник или напредно програмирање преку IRPROGM програмер и IRTAGPROG програмер/софтвер