KEYPADS

Категорија

Опис

  • QKEYSUN2S: Тастатура со одвоено електронско управување, од алуминиум за зголемена безбедност, 250 кодови.
  • QTALOS2-G: Фиксна тастатура, aps сива, 2 релеја
  • QTALOS2-S: Фиксна тастатура, алуминиум, сива, 2 релеја.
  • QKEY433RD4: Фиксна тастатура, 4-канална, со радио, 433,92MHz
  • QKEY868RD4: Фиксна тастатура, 4-канална, со радио, 868MHz
  • QKEY12S09: Фиксна тастатура од не’рѓосувачки челик
  • QKEY12SM9: Фиксна тастатура од не’рѓосувачки челик (металик тастери)