“SIRIUS“ СО СИСТЕМ ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ

Мотор на ланец 230Vac_380Vac

Мотори за сегментна гаражна врата до 45 м2.

Опис

Мотор на ланец 230Vac_380Vac

Мотори за сегментна гаражна врата до 45 м2.

  • Heavy duty.
  • Електромеханички краен прекинувач.
  • Pre-wiring capacitor.
  • Лесно отлучување со можност за заклучување.
  • Поцинкован челичен водич со систем за влечење на ланец.