Јован Мартиновиќ (42)

Го ангажирав тимот на Erreka за сервис на гаражни врати и сум презадоволен од услугата. Тие се ефикасни, а во исто време многу пријатни и подготвени да одговорат на секое прашање. Сигурно повторно ќе соработуваме.