Jovan Martinovic (42)

Kam punësuar ekipin Errek për shërbimin e dyerve të garazhit dhe jam shumë i kënaqur me shërbimin. Ata janë efikas, dhe në të njëjtën kohë shumë të këndshëm dhe të gatshëm për t’iu përgjigjur çdo pyetjeje. Ne patjetër do të punojmë përsëri përsëri.