АВТОМАТСКА ВРАТА

ERREKA АВТОМАТСКА ВРАТА

Automatska klizna vrata

Автоматска клизна врата

ERREKA Автоматската клизна врата може да се прилагоди на било која инсталација, што овозможува да во вашите простории може да се вгради лесно и несметано, без обзир на вашите барања.

Automatska krilna vrata

Автоматска крилна врата

ERREKA Автоматската крилна врата може да се прилагоди на било која инсталација. Тие можат да бидат инсталирани надвор од зградата или во внатрешноста на зградата. Тие можат да се вклопат на кој било стан со помош на делот за туркање и влечење на вратата.

Rotirajuca vrata

Автоматска ротирачка врата

Опсегот на автоматски врати на вратите на ERREKA BIRA е направен со љубов да ги задоволи потребите на најпребирливите архитекти…

Алуминиумски излог за работа

Предниот дел наизлогот е достапен со транспарентна или затемнета рамка со голем избор на бои. ERREKA ви нуди голем избор на рамки и врати, што нè прави конкурентни на пазарот.

Алуминиумска врата

ERREKA произведува и испорачува висококвалитетни комерцијални врати од алуминиум што ја зголемуваат безбедноста и пристапноста на вашите простории.

Staklena vrata bez okvira

Стаклена врата без оквир

ERREKA произведува и инсталира стаклени врати со високи перформанси според вашите желби. Нашите стаклени врати без рамки се изработени од 12мм стакло со голема заштита за да се осигура дека зградата е заштитена од потенцијални крадци.