АВТОМАТСКА РОТИРАЧКА ВРАТА

АВТОМАТСКА РОТИРАЧКА ВРАТА

Дизајн и филизофија

Опсегот на автоматски врати на вратите на ERREKA BIRA е направен со љубов да ги задоволи потребите на најпребирливите архитекти.

Палетата ERREKA BIRA има зачудувачки надворешност; Тие беа дизајнирани и направени за ефектот „Vau“ на клиентите уште пред да зачекори во зградата.

Rotirajuca vrata

Контактирајте го нашиот технички тим 071 419 901

Ви треба совет? Имате прашања? Контактирајте го нашиот сервис или испратете нѝ еmail.

BIRA E22

Автоматската врата што се врти BIRA E22 е дизајнирана за голем пешачки сообраќај (до 80 пешаци во минута) на влезот и излезот. Моделот нуди одлично решение за клиенти чиј приоритет е дизајн и заштеда на енергија.

Карактеристики

Поради големите димензии на патеки, BIRA E22 е погодна за клиенти кои превезуваат тешки производи со помош на колички или куфери. Дополнителниот простор овозможува одличен пристап за лицата со посебни потреби.

За да се исполнат најстрогите барања за безбедност, BIRA E22 е изработен од високо квалитетен материјал, заедно со 2 трифазни мотори (со системи на инверторот).

BIRA E23

BIRA E23 се истакнува по својата сигурност и има голем број карактеристики што го прават клиентот да остане безбеден.

Карактеристики

Овој систем на ротирацка врата го задржува импресивниот изглед на опсегот БИРА, но има и дополнителни функционалности за клиентот. BIRA E23 содржи голем број опции за конфигурација што ви овозможуваат да ја прилагодите работата на вратата во зависност од околината во која е инсталирана.

BIRA KYRSTAL E71

BIRA KRISTAL E71 моделот комбинира две основни и барани карактеристики, исето тоа се вклопува во беспрекорен дизајн.

Карактеристики

BIRA E71 одржува непропустливост, а го задржува минималистичкиот изглед. Овој модел е совршено решение за современи објекти на кои им е потребна светлина.

Визуелните архитектонски ограничувања успешно се надминати без никакви компромиси за безбедноста.

ERREKA Aвтоматска ротирачка врата СИСТЕМИ

Automatska rotirajuca vrata BIRA

BIRA E22

Поради големината на вратата, а со тоа и големината на пристапот, вратата BIRA E22 е идеална за згради со голема сообраќајна фреквенција, овозможувајќи минување на лица со куфери, инвалидски колички… Автоматските ротирачки врати се погодни за трговски центри, болници, аеродроми итн.

Automatska rotirajuca vrata BIRA

BIRA E23

BIRA E23 моделот има широк спектар на опции, што им овозможува на клиентите голем број опции за прилагодување. Вратите на BIRA E23 се препорачуваат особено за хотели, трговски центри, банки, јавни згради, канцеларии, итн.

Automatska rotirajuca vrata BIRA

BIRA KRYSTAL E71

Вратите BIRA KRYSTAL E71 се идеални за употреба на места каде што е потребен контролиран пристап, како хотели, канцеларии, музеи, компании, итн.

ERREKA АВТОМАТСКА РОТИРАЧКА ВРАТА ИНФОРМАЦИИ

Автоматските врати и излози на ERREKA ви нуди комплетна услуга за инсталација, вклучувајќи технички совети за продажба и поддршка за дизајн, до монтажа на лице место.

ЕРРЕКА ќе спроведе целосен преглед на локацијата за да се осигура дека инсталацијата ќе одвива непречено и дека сите непредвидени проблеми ќе бидат решени во рана фаза на работите. По направените истражувања, проектот ќе биде предаден на нашиот тим за цртање CAD.

Нашата цел е да го инсталираме вашиот автоматски систем на врата во рок од неколку дена (во зависност од обемот на работа) со цел да ви одземеме минимално време од вашата работата и да гозадржиме максималниот бројот на клиенти и непречено движење.

Ние сме исто така во состојба да ја извршиме нашата работа после вашето работно време со цел да ги исполниме барањата на вашата продавница или компанија. Монтажерите на ERREKA се целосно обучени според стандардите BS 7036 / EN16005 и во согласност со CITB. Покрај тоа, нашите монтери се квалификувани ADSA и имаат квалификација за CSCS.

ЕРРЕКА има сериозен пристап кон безбедноста при работа и ја обезбедува безбедноста на своите вработени. ERREKA доби акредитација од Safecontractor, Constructionline, Ekor & CHAS за својата посветеност на здравствените и безбедносните резултати. Safecontractor, Constructionline, Ekor & CHAS се водечки програми за акредитација на трети лица кои препознаваат многу високи стандарди во управувањето со здравството и безбедноста меѓу договорите во Велика Британија.

Сите наши производи за автоматски врати се достапни преку мрежна продажба и апликација iOS. Нашата продавница е дизајнирана и ви овозможува да прегледувате производи, од автоматски крилни врати и автоматски лизгачки врати до сензори и безбедност, контрола на пристап и сродни производи, вклучително и резервни делови ERREKA и PREMIS. Сите само неколку кликања подалеку од вас. Автоматските врати и излозите на продавниците на ERREKA нудат широк спектар на услуги кои ќе ви помогнат во вашиот бизнис, вклучувајќи техничка поддршка, техничка брошури и прирачници.

ERREKA обезбедува 12-месечна гаранција за сите нови системски инсталации и надградби. Периодот на гаранција започнува од денот на инсталацијата.

Изведувачот или компанијата за алуминиум не ја задржува гаранцијата освен ако не е поинаку договорено.

Што опфаќа гаранцијата?

  • Нови инсталации: Сите делови и работа на лице место поради откажување на производот или оштетување на инсталацијата кои не се резултат на неправилна илипогрешна употреба или вандализам.
  • Резервни делови: Замената на деловите за кои се установи дека се дефектни. Овие делови ќе бидат заменети бесплатно и ќе бидат гарантирани дополнителни 3 месеци или додека истече оригиналниот гарантен рок, кој и да е подолг. Гаранцијата ќе биде неважечка ако стоката или деловите се испорачуваат од кое било лице / фирма, освен компанија или соодветно овластен оператор, или ако купувачот злоупотреби или запоставува стока или ги користи освен вообичаена комерцијална или индустриска употреба.

Што не е опфатено со гаранцијата?

  • Вандализам
  • Злоупотреба на корисници – Злоупотреба или запоставување
  • Батерии во случај на случајно оштетување / замена
  • Подесувања и сервисирање

За време на инсталацијата на производот, ERREKA ќе инсталира автоматски отвори за врати што ќе работат во согласност со препораките на BS7036 EN16005 за зони за активирање и безбедност. После тоа, се издава сертификат за завршување на инсталацијата на вратите на ERREKA, при што дополнително ќе се наплаќа секоја идна интервенција (активирање на сензори, безбедносни сензори или прилагодување на брзината) што не е дел од грешката на системот.

Видете повеќе:

Automatska klizna vrata

Автоматска клизна врата

Automatska krilna vrata

Автоматска крилна врата

Алуминиумски излог

Алуминиумска врата

Staklena vrata bez okvira

Стаклена врата без оквир