EPS1-001

Plug-in приемник за семафори

Категорија

Опис

Приклучен приемник на семафори

  • EPS1-001 картичката овозможува поврзување со семафор (или трепкачко светло) во објекти со моторизирани врати.
  • Можно е и поврзување на сопирачки (CICLON и MAGIC оператори) за независна контрола, користејќи табли прилагодени за таа намена (VIVO-M202 и VIVO-M203 / M204 и избирање на параметар Ab01).
  • Картичката се вметнува во конекторот на семафорот на контролната табла, а сообраќајното светло, трепкањето или стоп светлото е поврзано со картичката.
  • Оваа картичка важи за сите семафори на ERREKA