Lira

Приемник со ротирачки код 433,92 MHZ

Опис

Приемник со ротирачки код 433,92 MHZ

  • Приемник со ротирачки код
  • Достапна 433.92MHz верзија
  • Верзија со 2 копчиња
  • Серијализирано на извор
  • Достапно е пакување од 20 уреди